40.000-50.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
40.000-50.000 TL
Bu laptopun markasi ne anlayamadim.
MSI Sword kasaydi sanırım ama marka basılmış Game Garaj logolu internet üzerinden incelemelerine bakabilirsiniz CC GameGaraj üzerine başka farkı yok modlayip MSİ Control Center kullanlar da var.

Önerileni beğenen de var beğenmeyen de. Herkes bi marka söyler sana uymaz. Sen en temizi gir online alışveriş sitelerine beğen ondan sonra beğendiğini sor işe yarar mı yaramaz mı diye. Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Arada saygıyı da unutanlar olup garip yorumlar yaparlar

Hocam alınganlığa gerek yok. Monster ülkedeki en kötü marka direkt.

@20268, dostum, sen boş ver ya bildiğin konulara yorum yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutmasi nasildir 14700hxe dayanabilir mi?

Boru degil islemci.
R23 testi için falan tamamen limitsiz denemez ama oyunlarda iyi tutuyor absürt sıcaklıklara ulaşmıyor. Bu bütçede ki her laptop gibi işlemcinin limitsiz R23 testinde falan yüksek sıcaklıkları görüyor ama sadece buna özgü olmadığı için - özellik olarak saymam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır birinin beğendiğini öbürü beğenmez değil olay. Attığınız laptop rezil rüsva olduğundan dolayı kimse beğenmedi.

@Ruindry, dostum, sen boş ver ya bildiğin konulara yorum yaz.

Hocam önerdiği laptop gayet iyi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…