Bütçe
40.000-50.000 TL
Önerileni beğenen de var beğenmeyen de. Herkes bi marka söyler sana uymaz. Sen en temizi gir online alışveriş sitelerine beğen ondan sonra beğendiğini sor işe yarar mı yaramaz mı diye. Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Arada saygıyı da unutanlar olup garip yorumlar yaparlar

Marka takıntınız yoksa alabilirsiniz.
Bu bütçede başka %100 DCİ-P3 renk gamu ve 240hz 3ms veren başka cihaz sanırım yok. AMD HS işlemcilerde 14700HX kadar FPS değeri veremiyor geçenlerde 48K'idi tekrar düşer mi bilemem.
48e duserse alacagim aklimda. Tesekkurler

Akakceden bildirim koydum

Önerileni beğenen de var beğenmeyen de. Herkes bir marka söyler sana uymaz. Sen en temizi gir online alışveriş sitelerine beğen ondan sonra beğendiğini sor işe yarar mı yaramaz mı diye. Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Arada saygıyı da unutanlar olup garip yorumlar yaparlar.

Hocam alınganlığa gerek yok. Monster ülkedeki en kötü marka direkt.

Sogutmasi nasildir 14700hxe dayanabilir mi?

Boru degil islemci.
R23 testi için falan tamamen limitsiz denemez ama oyunlarda iyi tutuyor absürt sıcaklıklara ulaşmıyor. Bu bütçede ki her laptop gibi işlemcinin limitsiz R23 testinde falan yüksek sıcaklıkları görüyor ama sadece buna özgü olmadığı için - özellik olarak saymam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileni beğenen de var beğenmeyen de. Herkes bir marka söyler sana uymaz. Sen en temizi gir online alışveriş sitelerine beğen ondan sonra beğendiğini sor işe yarar mı yaramaz mı diye. Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Arada saygıyı da unutanlar olup garip yorumlar yaparlar.

Hayır birinin beğendiğini öbürü beğenmez değil olay. Attığınız laptop rezil rüsva olduğundan dolayı kimse beğenmedi.

@Ruindry, dostum, sen boş ver ya bildiğin konulara yorum yaz.

Hocam önerdiği laptop gayet iyi aslında.