Bütçe
40.000-50.000 TL
Hangi cihaın 100% garantisi var. En kral markayı alırsın en iyi donanıma sahip 2 gün sonra ufacık bir imalat hatasından dolayı arızalanır. Sonra gidersin servise kullanıcı hatası derler çıkarlar işin içinden
Hocam “yanlış biliyormuşum, kusura bakmayın” demek bu kadar zor olmamalı ya :rofl: Hem suçlu hem güçlü maşallah. "Kasmayın altı üstü bi PC" diyorsun bir de üstte... Adam belki sana güvenip 50K o laptopa verecek, kolay mı kazanılıyor o paralar? Az mantık gözünü seveyim.
Rahatlık mı ? Niye alınmasın o cihaz. O cihazın eksilerini bir anlatın o zaman bizde aydınlanalım
Malzeme kalitesi berbat, soğutma berbat, fanlar berbat. Üstüne bir de piyasanın üstünde fiyat etiketleri koyuyorlar. Eskiden insanlar ucuz diye Monster alırdı, artık o da yok. Evinde uçak motoru kurmak istemiyorsan Monster tercih edilmez ki benim saydıklarım daha en yüzeysel kötü yanları. Detaya girince içinden çıkamıyorsun. İyi günler.

Hangi cihaın 100% garantisi var. En kral markayı alırsın en iyi donanıma sahip 2 gün sonra ufacık bir imalat hatasından dolayı arızalanır. Sonra gidersin servise kullanıcı hatası derler çıkarlar işin içinden
Verdiğin paraya karşılık bir hizmet beklersin cihaz ucuz olsa belki öneririm ama fiyatı da yüksek. Orta segment sayılabilecek bir cihaza üst segment fiyat istiyorlar problem burdan başlıyor muadillerine göre daha zayıfken neden aldıralım insanlara önerelim?

M*nster sipariş ettim lapsetur a ozel tesekkurlerimi sunuyorum o kullaniyorsa guzelse daha ne olsun. Zaten cok laptoplar hakkinda yetkin bir abimizdir guvencimiz tam evde doğal gaz faturasi da az gelir artik sağ ol abim.

Lapsetur abim 3 aylik asgari ucret gitti sana guveniyom.

Beğenmezsen ben alırım senden kardeşim merak etme. Şükür o kadar gücümüz var.