GhostOps
Becerikli
2. PC Topluyorum - Kalan 3 Parça İçin Öneri
Arkadaşlar merhaba, ikinci PC'mi topluyorum. Şu ana kadar aşağıdaki parçaları satın aldım, yanlarına fiyatlarını da ekledim.
Aldığım parçalar:
Şu anda geriye 3 parça kaldı:
RAM tarafında büyük ihtimalle herkesin bildiği, sorunsuz ve kaliteli bir kit tercih edeceğim.
Anakart olarak X870 veya X870E düşünüyorum. İleride yükseltme yapmayı planladığım için özellikle port sayısı fazla, güçlü VRM yapısına sahip ve uzun süre götürecek bir model olması benim için önemli.
İşlemci tarafında X3D şart değil, ancak ona yakın oyun performansı verebilecek güçlü bir AMD işlemci arıyorum.
Kendi ana sistemimde 7950X3D kullanıyorum, bu ikinci sistem için de ona yakın performans alabileceğim mantıklı önerilere açığım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, ikinci PC'mi topluyorum. Şu ana kadar aşağıdaki parçaları satın aldım, yanlarına fiyatlarını da ekledim.
Aldığım parçalar:
- MSI GeForce RTX 5070 Ti 16GB Shadow 3X OC - 55.649 TL
- MSI MPG A850G PCIe 5 850W 80 Plus Gold Full Modular PSU - 8.000 TL
- NZXT H6 Flow RGB Tempered Glass Black Kasa - 7.531 TL
- NZXT RGB Fan Controller - 1.861,38 TL
- NZXT F120P 120mm PWM Fan - 799,20 TL
- NZXT F140 RGB 140mm İkili Fan Seti - 4.334 TL
- Kingston 1TB SKC3000S Gen4 NVMe SSD - 8.599 TL
- Thermalright Mjolnir Vision 360 ARGB Sıvı Soğutucu - 6.599 TL
Şu anda geriye 3 parça kaldı:
- RAM
- İşlemci
- Anakart
RAM tarafında büyük ihtimalle herkesin bildiği, sorunsuz ve kaliteli bir kit tercih edeceğim.
Anakart olarak X870 veya X870E düşünüyorum. İleride yükseltme yapmayı planladığım için özellikle port sayısı fazla, güçlü VRM yapısına sahip ve uzun süre götürecek bir model olması benim için önemli.
İşlemci tarafında X3D şart değil, ancak ona yakın oyun performansı verebilecek güçlü bir AMD işlemci arıyorum.
Kendi ana sistemimde 7950X3D kullanıyorum, bu ikinci sistem için de ona yakın performans alabileceğim mantıklı önerilere açığım.
Önerilerinizi bekliyorum.