Bütçe
40.000 TL
40k bütçede 9070XT ya da 5070 zaten alınmaz 50k - 60K'den başlıyor onlar için. 40k bütçedeki sistemde alınacak en güçlü 2 kart 5060 Ti ya da 9060XT'dir.
Ki bence 40k'ya bulabilmek de iyi. Benimki mesela 50k tutmuştu 5060ti olduğu halde. Bu biraz diğer bileşenleri nasıl tercih ettiğine göre değişiyor. Makas çok açık.

E

Ki bence 40K'ya bulabilmek de iyi. Benimki mesela 50k tutmuştu 5060 Ti olduğu halde. Bu biraz diğer bileşenleri nasıl tercih ettiğine göre değişiyor. Makas çok açık.

Evet hocam normalde benim sistemi 55kya da bulabiliyorsun 9070XTli sadece işlemciyi 7800X3D yapmak bile 10k istiyor yaptım da bir yararını görmedim. :D anlamadım ne yapacağım.

Evet hocam normalde benim sistemi 55kya da bulabiliyorsun 9070XTli sadece işlemciyi 7800X3D yapmak bile 10k istiyor yaptım da bir yararını görmedim. :D anlamadım ne yapacağım.
Bir laf varya alınmış alınmıştır diye o yüzden çok sorgulama. TR şartları sürekli her şeyin fiyatı artıyor. Yatırım oldu de geç. 😁

Bir laf var ya alınmış alınmıştır diye o yüzden çok sorgulama. TR şartları sürekli her şeyin fiyatı artıyor. Yatırım oldu de geç. 😁

Aynen öyle hocam memnunum zaten yani sorun yok 120 FPS DBD onuyorum :D gerçekten daha 1 tane bile hikayeli oyuna elimi sürmedim. Çok olmadı ama zaten alalı oynarım illaki.

Evet hocam normalde benim sistemi 55kya da bulabiliyorsun 9070XTLI sadece işlemciyi 7800X3D yapmak bile 10k istiyor yaptım da bir yararını görmedim. :D anlamadım ne yapacağım.

1080p rekabetçi oyunlarda farkını hissettirir o. Zaten DBD oynuyormuşsun X3D işlemciler o oyunda fark yaratıyor mu?

1080p rekabetçi oyunlarda farkını hissettirir o. Zaten DBD oynuyormuşsun X3D işlemciler o oyunda fark yaratıyor mu?

Yok hocam esprisine söyledim DBD lafını. Sistemi çok zorlayan bir oyun değil zaten de Valorant da gerçekten büyük bir fark hissettiğimi söyleyemem 1080p de. Nasıl bir fark mesela?