Bütçe
40k

RecepKeles

Gelişen
Yeni PC alacağım 40 bin param var. Ya 4060, Ryzen 5 7500F ve monitör alacağım. Ya da 4060 Ti Ryzen 5 7600 sistem dizeceğim. Sizce hangisi daha mantıklı?

İkisi de mantıksız.
Toplamda 41.140TL

AMD ekran kartlı bir sistem sizin için uygun mu?

Hiç AMD kullanmadım ama herkes kötülüyor.
Ani FPS düşüşleri olur mu?

İkisi de mantıksız.
Toplamda 41.140TL
Bu Sistemi Topladın mı? Hazırmı ?

Daha önce kötü bir şekilde deneyimlediğim için tek tek toplamayı tercih etmiyorum. Sistemi diziyorsun sonra sıkıntı çıkıyor hangi parçada olduğunu anlayamıyorsun sorunun.
Ben de bunu alacağım gerekli özelleştirmeleri kendine göre yapabilirsin:
PC Linki
1741442208801.webp

Kas gücü fazla olmasına rağmen AMD tercih etmiyorum çünkü DLSS gibi bir nimet var.

Daha önce kötü bir şekilde deneyimlediğim için tek tek toplamayı tercih etmiyorum. Sistemi diziyorsun sonra sıkıntı çıkıyor hangi parçada olduğunu anlayamıyorsun sorunun.
PC Linki
Eki Görüntüle 131026
Kas gücü fazla olmasına rağmen AMD tercih etmiyorum çünkü DLSS gibi bir nimet var.

Bence almayın hocam bu fiyata tabii kendi kararın.

PC Linki
Eki Görüntüle 131026

Hocam 38k ince hesapta 4060 Ti Ryzen 5 7600 sistem var o daha mantıklı bence.

Yıllardır AMD ekran kartı kullandım 5000 serisi dışında diğer serilerde hiç sorun çıkmadı şu an RX 6650XT kullanıyorum hiçbir sorun yok.