Bütçe
40.000

Nyxalithor

Uzman
Merhabalar, normalde bütçem 32-34K arasındaydı ancak bütçemi artırabilme şansım oldu. Önceki konu başlığı altında yardımcı olan arkadaşlar oldu, onlar için teşekkür ederim. Hem bütçeyi artırıp hem de almışken daha iyi alayım dedim. Göz attığımda birkaç model gözüme çarptı ama pek teknik bilgim olmadığından yine sizlere sormak istedim.

Dell Gaming G15 5530

Hp Victus 16-S0038NT

Herhâlde artık bu paraya i7 ve 1 TB zorlayabilirim diye tahmin ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

İlk attığınız arkadaşın istediklerini karşılamıyor fakat ikinci attığınız karşılıyor.

OMEN 16'nın kronik sorunları çok fazla, maalesef tercih etmek çok sağlıklı olmaz.
G15 ve G16 ise yazılım konusunda kronik sıkıntılı, o da pek sağlıklı olmaz.

Merhabalar, normalde bütçem 32-34K arasındaydı ancak bütçemi artırabilme şansım oldu. Önceki konu başlığı altında yardımcı olan arkadaşlar oldu, onlar için teşekkür ederim. Hem bütçeyi artırıp hem de almışken daha iyi alayım dedim. Göz attığımda birkaç model gözüme çarptı ama pek teknik bilgim olmadığından yine sizlere sormak istedim.

Dell Gaming G15 5530

HP Hp Victus 16-S0038NT

Herhâlde artık bu paraya i7 ve 1 TB zorlayabilirim diye tahmin ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
i7 ve 1 TB SSD şart mı bu arada? Önce onu sorayım. Ona göre model atayım.

OMEN 16'nın kronik sorunları çok fazla, maalesef tercih etmek çok sağlıklı olmaz.
G15 ve G16 ise yazılım konusunda kronik sıkıntılı, o da pek sağlıklı olmaz.

i7 ve 1 TB SSD şart mı bu arada? Önce onu sorayım. Ona göre model atayım.
Hocam 40K'ya bunlar olmalı diye düşündüm ama şart değil elbette. Siz nasıl bir tercih yapardınız?

Dell konusunda o mevzuyu biraz duymuştum. Hem wattı hem de ekranı vs fiyatına göre iyi geldi ama yazılımsal sorunlar ileride problem çıkarması açısında soru işareti oluşturdu kafamda.

Hp Victus bir tane şöyle buldum alternatiflerin arasına ekledim.

Son düzenleme:
Hocam 40K'ya bunlar olmalı diye düşündüm ama şart değil elbette. Siz nasıl bir tercih yapardınız?

Dell konusunda o mevzuyu biraz duymuştum. Hem wattı hem de ekranı vs fiyatına göre iyi geldi ama yazılımsal sorunlar ileride problem çıkarması açısında soru işareti oluşturdu kafamda.
Bileşenleri fiyat/performans olarak çok uygun, doğru. Fakat baş ağrıtır G15 ve G16.

Bulduğunuz HP'nin ekranı %45 NTSC. Sizin için sorun olur mu? Olmazsa en makul seçim o olabilir.

Bileşenleri fiyat/performans olarak çok uygun, doğru. Fakat baş ağrıtır G15 ve G16.

Bulduğunuz HP'nin ekranı %45 NTSC. Sizin için sorun olur mu? Olmazsa en makul seçim o olabilir.
%45 NTSC sorun olmaz diye düşündüm hocam. Sizin de bu arada bunun haricinde de başka alınabilecek laptop varsa atabilirsiniz isterseniz.

ben bu iki ürün arasında kaldım hala kararsızım , intelin 13 14.nesil işlemcilerinde voltaj sorunu yaşandığını ve W değerini throttleden ayarlamak gerektiğini söylüyorlar (çoğunlukla solidworks,catia gibi programlar kullanılacak oyun olarak fifa serisi fm serisi) yardımcı olabilecek varsa bende sevinirim