Detaylar
Kim cevapladı?NeksusTech
Üyecik
aeron
Çalışkan
Aynı serinin 4050 modeli 4060'tan nasıl pahalı oluyor bilmiyorum ama bu serinin ekran kartlarının watt değerleri çok düşük
NeksusTech
Üyecik
4050 modelinde daha yüksek modelli bir işlemci kullanılmıştır watt değeri konusuna gelirsek o kısma bakmamıştım MSI laptopların soğutma konusunda iyi oldukları için önermiştim.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sırf MSİ diye iyi değil hocam düşük W GPU ve berbat soğutma sistemleri var tek fanli modeller.4050 modelinde daha yüksek modelli bir işlemci kullanılmıştır watt değeri konusuna gelirsek o kısma bakmamıştım MSI laptopların soğutma konusunda iyi oldukları için önermiştim.
Yükseltme ile uğraşmak istemiyorum derseniz.
Şahsen ben olsam tekrar uğraşırdim aradaki fiyat farkına 16 RAM + 1TB SSD alınırdı ve cebinize para kalırdı.
NeksusTech
Üyecik
Sırf MSI diye iyi değil hocam düşük W GPU ve berbat soğutma sistemleri var tek fanli modeller.
Şahsen ben olsam tekrar uğraşırdim aradaki fiyat farkına 16 RAM + 1TB SSD alınırdı ve cebinize para kalırdı.
Haklısınız efendim watt değerlerine bakmamam ve soğutma konusunda iyi olduğunu düşünmem yüzünden yanlış öneri yapmış olabilirim kusuruma bakmayın lütfen bir laptop daha önermek istiyorum HP'nin kendi sitesinde ekran kartı tgp değeri 120 watt olduğu yazıyor ve 2 fanlı bir model soğutma konusundaki yorumları iyiydi bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
aeron
Çalışkan
Bildirim ayarlarını ayarlamadığım için cevaplarınızı göremedim ama bu attığınız modelin 1TB SSD'li versiyonu incehesapta 34000'e düşünce aldık şuan bi sıkıntı yok gibi.Sırf MSİ diye iyi değil hocam düşük W GPU ve berbat soğutma sistemleri var tek fanli modeller.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion