Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar A72'im eskidi artık. Bu telefondan neye geçilir? iPhone 13 ve 16e beğendim. Gönlüm iPhone'da ama daha iyileri var biliyorum. Bütçe max 40 diyeyim.

Dostlar A72'im eskidi artık. Bu telefondan neye geçilir? iPhone 13 ve 16e beğendim. Gönlüm iPhone'da ama daha iyileri var biliyorum. Bütçe max 40 diyeyim.
Hocam bir an 40K'ya A72 alınır mı diye okudum konuyu. :)
Bence o bütçede çok hatırlamıyorum da S25 yetişiyordu sanırım o daha mantıklı olur.

Dostlar A72'im eskidi artık. Bu telefondan neye geçilir? iPhone 13 ve 16e beğendim. Gönlüm iPhone'da ama daha iyileri var biliyorum. Bütçe maksimum 40 diyeyim.

S24+ Honor 400 Pro bakabilirsiniz. İyi bir iPhone için şahsen en az 60 bin TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor. 13 ve 16e diğerlerinin yanında iyi değiller.

S24+ Honor 400 Pro bakabilirsiniz. İyi bir iPhone için şahsen en az 60 bin TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor. 13 ve 16e diğerlerinin yanında iyi değiller.

Yani düşüncem her şekilde alacağım iPhone ya da Android bundan iyi olacaktır. Ama karasızım.

iPhone 13 dediğimiz telefon, 14 Eylül'de 4 yaşına girecek. Alınması son derece mantıksız. 16e de vasat bir iPhone modeli.

Paşalar gibi S25 alır geçersin bu bütçede azıcık bütçe aşma imkanın varsa.

Vallahi baktım cidden 2-3K fark ile kalırsa artar o sorun değil.

Hocam bir an 40K'ya A72 alınır mı diye okudum konuyu. :)
Bence o bütçede çok hatırlamıyorum da S25 yetişiyordu sanırım o daha mantıklı olur.

:D Yok hocam. S25 öneriliyor çok. Ama dedigim gibi S25 alsam memnun kalir miyim? Şu an A72'im Instagram da bile kasiyor biraz biraz artik iyice sıkıntılandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani düşüncem her şekilde alacağım iPhone ya da Android bundan iyi olacaktır. Ama karasızım.

Batarya önemliyse dediğim modeller üzmez ama SD işlemcisi S25 iyidir. Eğer bütçe artarsa S25+ senin için daha iyi olur.
Honor 400 Pro, S24+,s25.. Böyle gider liste. Önerdiklerim üzmez.

S25 öneriliyor çok. Ama dedigim gibi S25 alsam memnun kalir miyim?
Kalirsiniz. S25'teki 8 Elite cipi canavar otesi bir sey, 20 yil calissa eskimez.

iPhone almayin bence bu butcede, macera aramaya gerek yok. 13 cok eskidi gercekten. 16e 60Hz, genis aci lensi yok, MagSafe yok, eski centigi kullaniyor ayrica yeni bir model olmasina ragmen.

S25'in paneli, islemcisi, kamera yetenekleri vs. hepsi daha iyi. Yazilim omru olarak da 7 yil guncelleme alacagini biliyoruz, o konuda da daha onde sayabiliriz.

Ayrica Samsung da S serilerinde bayagi bir zaman once sosyal medyada kalite dusme gibi sorunlari cozdu, o konuda da iciniz rahat olabilir.

:D yok hocam. S25 öneriliyor çok. Ama dedigim gibi S25 alsam memnun kalir miyim? Şu an A72'im Instagram da bile kasiyor biraz biraz artik iyice sıkıntılandı.

Bataryada memnun kalır mısın bilmem ama geri kalanında memnun kalırsın. 8 Elite ile 6 yıl çok rahat gider. En güçlü işlemci şu an piyasada.

Peki hocam bu kasmalar vs. S25'te olmaz değil mi? 2-3 senede kasmasın. A72 sorun çıkarmaya başladı çünkü. Kasmalar vs. yavaş uygulama geçişleri.

8 Elite'i hafife alma. 6 yıl güncelleme ömrü bitse bile kullan kasmaz.