Bütçe
40.000 TL
Aynen öyle 2.el pek sıcak bakmaz ama belki Teknosa 2.el ürünlerde satıyordu belki 4050 veya 60 bulabilirim.
Teknosa'nın 2.el kategorisi sadece Macbook ve telefon. Oradan bulamazsınız. Bizi dinleyip ASUS TUF alın. En azından soğutması kalitesi güzel eli yüzü düzgün bir laptop alırsınız.

Peki hocam risk alınır mı? LOQ için siz alır mıydınız?
Ben almam. Kronik model niye alayım.

Teknosa'nın 2.el kategorisi sadece MacBook ve telefon. Oradan bulamazsınız. Bizi dinleyip ASUS TUF alın. En azından soğutması kalitesi güzel eli yüzü düzgün bir laptop alırsınız.

Ben almam. Kronik model niye alayım.

Almazdım. Kronik sorunlu laptop alıp kullanamadıktan sonra daha az güçlü, devamlı kullanacağım bir cihaz alırdım. ASUS üzmez sizi.

Anladım hocam sağ olun çok teşekkürler. Mecbur maalesef en son isteyeceğim 3050'ye kaldım sanırım 40 bin TL'ye 3050 dalga konusu olmasam iyidir.

Anladım hocam sağ olun çok teşekkürler. Mecbur maalesef en son isteyeceğim 3050'ye kaldım sanırım 40 bin TL'ye 3050 dalga konusu olmasam iyidir.
Niye olasınız hocam 😀. İzniniz olsaydı neler önerirdik neler. Ama sıkıntı etmeyin kullanırsınız uzun bir zaman.

Sitelerdeki satıcılar yine Teknosa mağazası değil yani. Hepsiburada Trendyol N11 gibi mağazalarda da MediaMarkt Teknosa resmi satıcılar var onlara da bakılabilir. Amazon'dan alman tavsiyemdir kendi satıcısı özellikle harikadır. Hepsiburada Trendyol kendi sattığı ürünlerde iade konusunda sorun çıkarmıyor. Fiziksel mağazaya gidip alacaksanız buradan önermeye gerek yok aslında orada size yardımcı olurlar bence en mantıklısı mağazaya gitmeniz olacaktır.
ASUS panel sorunlu.
Lenovo anakart sorunlu.
HP hall sensör sorunlu.
MSI panel sorunlu ve bazı modellerde güç kısıtlaması çok.
Acer kasa dandikmiş mesela.
Monster çan Çin toplama kötü.
Ama en iyisi sorsan GameGaraj :D

Bende şu aralar Lenovo Legion 5 modeline odaklandım olmazsa ASUS TUF gaming olmazsa HP Omen bunlar RTX5060 ve 5070 kartlı modeller benim de kafam karışık cihaz seçmek gerçekten zor bütçe mevzu değil artık iade süreci kargo süreci ( zamanımın çalınması en sinir olduğum durumdur.)

Giriş seviyesi cihaz kullanan insanlar genelde al geç kafasında direk yönlendirirler... ;)

Unutmadan 8 GB RAM'li bir model alırsan şayet onu yükselt 16 GB yap en kötü 8 GB yetmez. 512 GB SSD'de yetmeyebilir.

İçine sinen cihazı alabilirsin araştırabilir sorunu var mı yok mu veya oyun cihazı istemiyorsan en baştaki iş ofis okul işleri içinde ideal o tarz cihazlar vatan da premium kategorisinde orada da bakabilirsin.