Merhaba. Tabla boyutu 30x30'dan küçük olmayan birden fazla renk basabilen 3D yazıcı arıyorum. Bütçem 40 bin TL. 3D yazıcı deneyimim hiç olmadı. Arayüzü ve kullanımı en rahat olan benim için daha iyi olur.
Merhaba. Tabla boyutu 30x30'dan küçük olmayan birden fazla renk basabilen 3D yazıcı arıyorum. Bütçem 40 bin TL. 3D yazıcı deneyimim hiç olmadı. Arayüzü ve kullanımı en rahat olan benim için daha iyi olur.
Aşağıda belirtilen özelliklere uygun, 40 bin TL bütçesi içerisinde yer alan birkaç 3D yazıcı önerisi bulunmaktadır:
1. Anycubic Vyper
Tabla Boyutu: 24x24 cm
Renk Baskı: Çok renkli baskı için modifikasyon yapabilirsiniz (ek ekstrüder gerektirebilir).
Kullanım Kolaylığı: Otomatik seviyeleme fonksiyonu ile başlangıç kullanıcıları için idealdir.
Fiyat: Yaklaşık 10,000 - 15,000 TL
2. Creality Ender 5 Plus
Tabla Boyutu: 35x35 cm
Renk Baskı: Çok renkli baskı yapabilmek için örneğin bir "Multi-Material Upgrade" kiti ekleyebilirsiniz.
Kullanım Kolaylığı: Kullanıcı dostu ekran ve montaj kılavuzları mevcut.
Fiyat: Yaklaşık 18,000 - 20,000 TL
3. Artillery Sidewinder X1
Tabla Boyutu: 30x30 cm
Renk Baskı: Çoklu renkte baskı için ek modifikasyon yapılabilir.
Kullanım Kolaylığı: Hızlı kurulum, dokunmatik ekran ve sessiz çalışma.
Fiyat: Yaklaşık 25,000 TL
4. Prusa i3 MK3S+
Tabla Boyutu: 25x21 cm
Renk Baskı: Çok renkli baskı için "Multimaterial Upgrade" opsiyonu var.
Kullanım Kolaylığı: Kullanım kılavuzları ile birlikte geliyor, topluluk desteği oldukça iyi.
Fiyat: Yaklaşık 30,000 TL
5. Anycubic Kobra Plus
Tabla Boyutu: 30x30 cm
Renk Baskı: Düzenli bir çok rengin kullanımı için bir ek set gerektiriyor.
Kullanım Kolaylığı: Otomatik seviyeleme ve kullanıcı dostu arayüz.
Fiyat: Yaklaşık 15,000 - 20,000 TL
Öneriler:
Alım yapmadan önce ayrıca kullanıcı yorumlarını ve video incelemelerini gözden geçirmenizi öneririm.
Fiyatlar değişkenlik gösterebilir, güncel durum için farklı platformları kontrol edebilirsiniz.
Bu önerilen yazıcılar hem sürekli bir kullanıcı hem de yeni başlayanlar için uygun seçeneklerdir. Gerekirse daha spesifik özellikler veya uygun fiyatlar hakkında bilgi almak için belirli modeller üzerine detaylı araştırma yapabilirsiniz.