Aynı mı, bir naneden anladığın yok kanka senin

2 arkadaşım da Nitro kullanıyor hiçbir sorunları yok.
144HZ ve 165HZ arasında dağlar kadar fark var, kendi gözlerimle de gördüm ki 144 kullanıyorum ben. Benim kullandığım panel 144'lük, kötü olan hani. Komedi olan bir şey anlamayıp bana araştır demen.
@106
Cihazın soğutması yetersiz olduğu için voltaj limiti konulmuş, bu da gayet performans sorunu demek.
Her cihazın sorunu olur, sorunsuz bir model yok. Arıza yaşamama ihtimali olan bir model yok. Kullanıcıların şikayetleri olabilir, fakat Victus için de bir ton insan şikayetçidir eminim. Uzar gider bu, özelliklere ve genel deneyime göre yargılamak yerine internetin dibinden saçma sapan şikayetler çıkartarak ürün kötülemek de ilk defa gördüğüm bir şey.
Daha da bir tane gördüm kasa deformasyonu bu arada ben, forumda olsun, çevremde olsun Nitro 5 alan herkes memnun. Kaç W çektiği umrumda bile değil, fabrikasyon çıkışlı voltaj limitli olarak gelen bir ürüne voltaj limiti koyulma sebebi markanın ürünündeki soğutma sistemine güvenmemesidir. Ki rakiplerinden düşük performans vermesi de cabası. Ben 27K'ya aldım cihazımı, maddi durumum buna elverdi ki bütçesinin en iyisini de aldım. Nitro 5'in genl yorumları da oldukça iyi. Milletin emeğiyle aldığı cihazlarla "dandik" ibaresi koyman da seviyeni belli ediyor. Zaten en başta 144 ve 165 HZ Nitro panelleri aynı demenden belliydi ne olduğun
Tarafsızca aynı kameralarla çekilmiş çıplak. Ayrıca gerçek canlı gözle gördüğünüzün, kamerada çekilen görüntüyle hiçbir farkı yoktur. Her 144hz aynı değildir panelin yenileme hızına panelin MS tepkime süresü- çizim süresi cevap veremezse geç kalırsa işte ghosting denilen sinir bozucu şey...
techolay.net
Şu konudaki 165'lik 3MS Nitroyla Victus'u yan yana koy bakalım, kim bir şeyden anlamıyormuş görelim.
Victus modellerde aynen bekle IPS Glow olmaz, bütçe belli ürün belli. Her monitörde olabilir.
Evet ikinci kez açıyorum bu konuyu çünkü ilkinde fotoğraf attım ve fotoğrafta görünenle gerçekte olanın uzaktan yakından alakası yoktu. Dolayısıyla doğru sonuçlar elde edemedik. IPS monitör aldım biliyorum ki bu monitörlerde IPS glow olmazsa olmaz. Monitörün sol alt sol üst glow değeri normal...
www.google.com