Kronik panel arızası + ghostling mevcut attığın modelde. Ayrıyeten kasa deformesi de bunun cabası, daha dün konu açıldı bu konu hakkında. Panelden şikayet eden kalibre edebilir ki forumda da mevcut. Kullanıcısı olup da rahatsız olan yok bu durumdan. Daha Victus kaç W güç çekiyor onu bile yanlış söylüyorsun yeşilli forumda. :D

O konuyu atar mısın? En azından bilgilenmiş oluruz. Kronik bir sorunu olduğunu duymadım ve rastlamadım ghosting hakkında da bir duyuma denk gelmedim. Victus konusuna gelecek olursak da gözümden kaçmış diyebiliriz.

O konuyu atar mısın? En azından bilgilenmiş oluruz. Kronik bir sorunu olduğunu duymadım ve rastlamadım ghosting hakkında da bir duyuma denk gelmedim. Victus konusuna gelecek olursak da gözümden kaçmış diyebiliriz.

Screenshot_20230227_124336_Gallery.webp Screenshot_20230301_133220_Gallery.webp

Eğer tatmin etmezse bunun gibi daha bir sürü vakayı paylaşabilirim. Harici forumlar yasak olduğu için onları da eklemek isterdim lakin mümkün değil. İlk başta Nitro 5 ile Omen 16'yı kıyaslamak bile zaten hata olur arada kalite anlamında uçurum var. Victus modelleri de ısınmıyor ayriyeten voltaj limiti ile sabitlenmiş ve her BIOS güncellemesiyle durum daha da iyileşiyor. 7640HS, 13500H ve 13700H modeller alınabilecek en iyi Victus modelleri şu an.

Eki Görüntüle 26145Eki Görüntüle 26146

Eğer tatmin etmezse bunun gibi daha bir sürü vakayı paylaşabilirim. Harici forumlar yasak olduğu için onları da eklemek isterdim lakin mümkün değil.

Aydınlattığın için sağ ol. İyi geceler değerli dostum.

Kronik panel arızası + ghostling mevcut attığın modelde. ayriyeten kasa deformesi de bunun cabası, daha dün konu açıldı bu konu hakkında. Panelden şikayet eden kalibre edebilir ki forumda da mevcut. Kullanıcısı olup da rahatsız olan yok bu durumdan. Daha Victus kaç W güç çekiyor onu bile yanlış söylüyorsun yeşilli forumda. :D
Birincisi 165HZ 3MS panelli Nitro 5/16 farketmez Victus'un anasını ağlatır.

Ghosting'in en az olduğu laptoplardan birisi 165HZ'li Nitro'lar. Kendim gördüm.

İkincisi IPS panellerde ısık süzmesi çok çok olağan bir şey, bunun olmadığı marka yoktur.

Eki Görüntüle 26145Eki Görüntüle 26146

Eğer tatmin etmezse bunun gibi daha bir sürü vakayı paylaşabilirim. Harici forumlar yasak olduğu için onları da eklemek isterdim lakin mümkün değil. İlk başta Nitro 5 ile Omen 16'yı kıyaslamak bile zaten hata olur arada kalite anlamında uçurum var. Victus modelleri de ısınmıyor ayriyeten voltaj limiti ile sabitlenmiş ve her BIOS güncellemesiyle durum daha da iyileşiyor. 7640HS, 13500H ve 13700H modeller alınabilecek en iyi Victus modelleri şu an.
Voltaj limiti koyulmuş işlemcinin iyi olduğunu mu savundun şu an :D

Birincisi 165Hz 3ms panelli Nitro 5/16 fark etmez Victus'un anasını ağlatır.

Ghosting'in en az olduğu laptoplardan birisi 165Hz'li Nitro'lar. Kendim gördüm.

İkincisi IPS panellerde ısık süzmesi çok çok olağan bir şey, bunun olmadığı marka yoktur.

Benim yerimde olsan maksimum 42 bin TL paran olsa ne alırsın hocam?

Benim yerimde olsan maksimum 42 bin TL paran olsa ne alırsın hocam?
Zephyrus alırdım, hoşuma gittiği için.

Bu fiyata çok daha iyi performans alabilirsiniz ama, ben premium hissiyatı için bu ürünü seviyorum.

Birincisi 165HZ 3MS panelli Nitro 5/16 farketmez Victus'un anasını ağlatır.

Ghosting'in en az olduğu laptoplardan birisi 165HZ'li Nitro'lar. Kendim gördüm.

Kardeşim sana nitro kullanıcılarının yaşadığı sorunu kanıtlıyorum gelmiş Victus'un anasını ağlatır diyorsun :D.

144 ve 165 Hz paneller farklı bulunmuyor nitrolarda hepsi aynı. Cahillik yapacağına birazcık araştır. IPS panel diyerek kaytarmaya çalışmışsın lakin Victus modellerde nedense bulunmuyor bu sorun :)

Öncelikle Voltaj limitli Victus'a laf etmişsin lakin 13500H ve 13700H CPU Victus modeller kaç W çekiyor onu bile bilmiyorsun. ThrottleStop desem oradaki değerleri anlatsam onu bile anlayamayacaksın. Dandik bir Nitro model aldın diye havalanmana gerek yok, birkaç ay sonra kasam deforme oldu, ekranımda paso ölü pixel oluştu diyerekten zırvalama sonra benden demesi.

Bu bütçede şu an hangi model en çok satılıp tercih ediliyor belli. Çok dalga geçerler seninle söylemek istedim sadece :D.

Kardeşim sana nitro kullanıcılarının yaşadığı sorunu kanıtlıyorum gelmiş Victus'un anasını ağlatır diyorsun :D.

144 ve 165 Hz paneller farklı bulunmuyor nitrolarda hepsi aynı. Cahillik yapacağına birazcık araştır. IPS panel diyerek kaytarmaya çalışmışsın lakin Victus modellerde nedense bulunmuyor bu sorun :)

Öncelikle Voltaj limitli Victus'a laf etmişsin lakin 13500H ve 13700H CPU Victus modeller kaç W çekiyor onu bile bilmiyorsun. ThrottleStop desem oradaki değerleri anlatsam onu bile anlayamayacaksın. Dandik bir Nitro model aldın diye havalanmana gerek yok, birkaç ay sonra kasam deforme oldu, ekranımda paso ölü pixel oluştu diyerekten zırvalama sonra benden demesi.

Bu bütçede şu an hangi model en çok satılıp tercih ediliyor belli. Çok dalga geçerler seninle söylemek istedim sadece :D.
Aynı mı, bir naneden anladığın yok kanka senin :D
2 arkadaşım da Nitro kullanıyor hiçbir sorunları yok.
144HZ ve 165HZ arasında dağlar kadar fark var, kendi gözlerimle de gördüm ki 144 kullanıyorum ben. Benim kullandığım panel 144'lük, kötü olan hani. Komedi olan bir şey anlamayıp bana araştır demen.
@106
Cihazın soğutması yetersiz olduğu için voltaj limiti konulmuş, bu da gayet performans sorunu demek.

Her cihazın sorunu olur, sorunsuz bir model yok. Arıza yaşamama ihtimali olan bir model yok. Kullanıcıların şikayetleri olabilir, fakat Victus için de bir ton insan şikayetçidir eminim. Uzar gider bu, özelliklere ve genel deneyime göre yargılamak yerine internetin dibinden saçma sapan şikayetler çıkartarak ürün kötülemek de ilk defa gördüğüm bir şey.

Daha da bir tane gördüm kasa deformasyonu bu arada ben, forumda olsun, çevremde olsun Nitro 5 alan herkes memnun. Kaç W çektiği umrumda bile değil, fabrikasyon çıkışlı voltaj limitli olarak gelen bir ürüne voltaj limiti koyulma sebebi markanın ürünündeki soğutma sistemine güvenmemesidir. Ki rakiplerinden düşük performans vermesi de cabası. Ben 27K'ya aldım cihazımı, maddi durumum buna elverdi ki bütçesinin en iyisini de aldım. Nitro 5'in genl yorumları da oldukça iyi. Milletin emeğiyle aldığı cihazlarla "dandik" ibaresi koyman da seviyeni belli ediyor. Zaten en başta 144 ve 165 HZ Nitro panelleri aynı demenden belliydi ne olduğun :D

Şu konudaki 165'lik 3MS Nitroyla Victus'u yan yana koy bakalım, kim bir şeyden anlamıyormuş görelim.

Victus modellerde aynen bekle IPS Glow olmaz, bütçe belli ürün belli. Her monitörde olabilir.

Son düzenleme:
Aynı mı, bir naneden anladığın yok kanka senin :D
2 arkadaşım da Nitro kullanıyor hiçbir sorunları yok.
144HZ ve 165HZ arasında dağlar kadar fark var, kendi gözlerimle de gördüm ki 144 kullanıyorum ben. Benim kullandığım panel 144'lük, kötü olan hani. Komedi olan bir şey anlamayıp bana araştır demen.
@106
Cihazın soğutması yetersiz olduğu için voltaj limiti konulmuş, bu da gayet performans sorunu demek.

Her cihazın sorunu olur, sorunsuz bir model yok. Arıza yaşamama ihtimali olan bir model yok. Kullanıcıların şikayetleri olabilir, fakat Victus için de bir ton insan şikayetçidir eminim. Uzar gider bu, özelliklere ve genel deneyime göre yargılamak yerine internetin dibinden saçma sapan şikayetler çıkartarak ürün kötülemek de ilk defa gördüğüm bir şey.

Daha da bir tane gördüm kasa deformasyonu bu arada ben, forumda olsun, çevremde olsun Nitro 5 alan herkes memnun. Kaç W çektiği umrumda bile değil, fabrikasyon çıkışlı voltaj limitli olarak gelen bir ürüne voltaj limiti koyulma sebebi markanın ürünündeki soğutma sistemine güvenmemesidir. Ki rakiplerinden düşük performans vermesi de cabası. Ben 27K'ya aldım cihazımı, maddi durumum buna elverdi ki bütçesinin en iyisini de aldım. Nitro 5'in genl yorumları da oldukça iyi. Milletin emeğiyle aldığı cihazlarla "dandik" ibaresi koyman da seviyeni belli ediyor. Zaten en başta 144 ve 165 HZ Nitro panelleri aynı demenden belliydi ne olduğun :D

Şu konudaki 165'lik 3MS Nitroyla Victus'u yan yana koy bakalım, kim bir şeyden anlamıyormuş görelim.

Victus modellerde aynen bekle IPS Glow olmaz, bütçe belli ürün belli. Her monitörde olabilir.

Yav kardeşim idrak mı edemiyorsun anlayamıyorum şahsen. Panel diyince aklına senin kaç frekansa sahip olduğu mu aklına geliyor :D? Sana konu eşliğinde kanıtlıyorum ne kadar leş bir panele sahip olduğunu, şikayetleri de dile getiriyorum hala gelmiş bana panel farkından bahsediyorsun. Voltaj limiti donanımsal olarak konulmaz. marka getirdiği her BIOS sürümünde limite denge getirir. 12. Nesil Victuslardan bahsetmiyorum. Kullandığın cihazda bile balanced modda limit bulunuyor. Performansa aldığında ise thermal throttle yiyorsun gelmiş bana voltaj limitinden bahsediyorsun.

Yoo, hiç de throttle falan yemiyorum ben. CPU bound oyunlarda 80-90 arası. CPU bound olmayan oyunlarda 80'i bile görmüyor.

Sen attığım konuya bak da, yapıyorsun ediyorsun diye geveleme istersen. Arkadaşın attığı 165'lik Nitro 5 anasını ağlatır Victus'un.

Sen o konuya bak kahkaha atacağına, 165'lik ve 144'lük Nitro panelleri birbirinden tamamen farklı, tek fark yenileme hızı değil. kötüleyeceğine öğreneydin bunu bi de, sonra atardın kahkahanı.

Son düzenleyen: Moderatör: