Bütçe
40.000 TL

Yusuf Ydk

Üyecik
Merhaba, en fazla 40.000 TL bütçem var. Oyunları rahat oynatacak bir laptop arıyorum.

Tercihim RAM 16 GB ve ekran kartı NVIDIA RTX 4060 olan bir model. Birçok modeli inceledim; hepsinde kronik problemlerden bahsediliyor. Lenovo LOQ alacaktım ama “anakart yanar” denildi, bu yüzden tereddüt ettim. Diğer markalar ise bütçemi aşıyor gibi geldi. HP Victus düşünüyorum; HP Victus modellerinde Hall sensör sorunu olduğu söyleniyor ama son zamanlarda servislerin bu problemi kalıcı olarak çözdüğü belirtiliyor.

Sizin önerilerinizi bekliyorum — özellikle 40.000 TL altı, 16 GB RAM ve RTX 4060 içeren, güvenilir ve kronik sorunu az olan modelleri önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Game garaj markasını ilk defa gördüm güvenilir mi ? Bütçe olarak max 40000tl var, kasım indirimlerinde belki 45k civarı laptoplar 40k'nın altına inerse onlara da bakabilirim.

Bütçeniz en fazla ne kadar artar? 2.el olur mu?
en fazla 40k vermek istiyorum ama kasım indirimlerinde 40'ın altına düşebilcek modellerde öneriniz varsa olabilir.

Son düzenleme:
Game garaj markasını ilk defa gördüm güvenilir mi ? Bütçe olarak max 40000tl var, kasım indirimlerinde belki 45k civarı laptoplar 40k'nın altına inerse onlara da bakabilirim.

en fazla 40k vermek istiyorum ama kasım indirimlerinde 40'ın altına düşebilcek modellerde öneriniz varsa olabilir.
Cogu populer markadan daha iyi laptoplari. Fakat 40 binin altina inmez. Ikinci el bakin.

Cogu populer markadan daha iyi laptoplari. Fakat 40 binin altina inmez. Ikinci el bakin.
Hp victus 16'larda olan hall sensör problemi bazı serilerde görülmüyomuş ihtimal yok değil ama yine de sorunun forumlarda hiç belirtilmediği modeller var. Böyle bir model buldum fiyatı 45k bakalım indirimde 38-39k olursa alabilirim.

Hp victus 16'larda olan hall sensör problemi bazı serilerde görülmüyomuş ihtimal yok değil ama yine de sorunun forumlarda hiç belirtilmediği modeller var. Böyle bir model buldum fiyatı 45k bakalım indirimde 38-39k olursa alabilirim.
Hayirli olsun simdiden fakat bence HP alma. Sensor sorunu hala risk.

HP Victus 16'larda olan hall sensör problemi bazı serilerde görülmüyormuş ihtimal yok değil ama yine de sorunun forumlarda hiç belirtilmediği modeller var. Böyle bir model buldum fiyatı 45k bakalım indirimde 38-39k olursa alabilirim.

Bende de Victus var, şubat ayında aldım. Ben aldıktan 2-3 ay sonra bu sorunlar göz önüne çıktı. S0 R0 kronik serilerde sensörü anakarttan çıkartmak mümkün, ancak S1 ve R1 serilerinde sensör anakarta gömülü. Sorun baş gösterdiği anda garanti süreniz bitmişse, cihaz çöp demektir.