Makaleler
1
Müzik dinlerim, arada sırada da CS2 oynarım. Mikrofonu da olsa güzel olur çünkü Discord için gerekebilir. Var mıdır bu bütçede uygun bir cihaz? Teşekkürler.

Bu arada laptop ile kullanacağım, tek jak.

Bu gece yurtdışı vergi dilimi değişmeseydi bir süredir kullanmakta olduğum Moondrop CHU II'yi indirim dönemi kovalayıp edinmenizi önerebilirdim ancak 400-500 TL fiyat bandında bu ürüne ulaşmak artık zor.

O fiyat bandında bir süre deneyimleme şansı bulduğum Lenovo Lecoo HT105'i önerebilirim. Kısa bir süre deneyimlediğim JBL Tune 160'da fena olmayan bir ses kalitesi verecektir.

Edit: Daha farklı öneriler için @Simon tarafından açılan "Türkiye'de vergisiz şekilde alınabilecek en iyi kablolu kulak içi kulaklıklar" konusunu inceleyebilirsiniz.

Yurtdışına bulaşmayı pek istemiyorum, aşırı bir şeye ihtiyacım yok. Hızlı bir şekilde elime geçse daha iyi. Aslında KZ EDX Pro alacaktım ama bu tarz tasarımları pek sevmiyorum, normal telefon kulaklığı gibi görünenler daha hoşuma gidiyor. JBL Tune 160 aklıma yattı mesela.

Yurtdışına bulaşmayı pek istemiyorum, aşırı bir şeye ihtiyacım yok. Hızlı bir şekilde elime geçse daha iyi. Aslında KZ EDX Pro alacaktım ama bu tarz tasarımları pek sevmiyorum, normal telefon kulaklığı gibi görünenler daha hoşuma gidiyor. JBL Tune 160 aklıma yattı mesela.
Ben de sevmiyorum ama performans olarak çok iyiler, ayrıca ergonomi açısından da gayet rahat geliyor bana.