Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400
Darth Maul
Deneyimli
Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun gr fiyatı 54,86 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
- Makaleler
- 7
Bu ikisini kolayca karsilayan Wipaste C2 var, Amazon uzerinde resmi saticisinda 159.99TL. Hos bir urun, omru de uzun.
- Uzun ömürlü olması tercihim
- Gram TL olarak hesaplı ürün arıyorum
Cok para, degmez...Corsair XTM 50 MediaMarkt'a 440 TL, 5 gr, bu ürün nasıldır,
Sanirsam laptop'a sureceksiniz ve pump-out yapar mi diye endiseleniyorsunuz. Bildigim kadariyla onerdigim macun pump-out yapmiyor, pump-out yapan macunlar zaten Kryonaut gibi tamamen performans odakli macunlar.
PienaVelocita
Uzman
Gr olarak az olsa da soğutuculuk olarak baya iyi tercih sizin.
Neelospa
Uzman
Gr olarak az olsa da soğutuculuk olarak bayağı iyi tercih sizin.
100 TL ithalat depozitosu olmasa alabilirdim. Teşekkürler öneri için.
PienaVelocita
Uzman
Rica ederim.100 TL ithalat depozitosu olmasa alabilirdim. Teşekkürler öneri için.
Neelospa
Uzman
Wipaste C2 öneririm bende fiyatına göre harika bir ürün.
Biraz daha kaliteli arıyorum öneri için teşekkür ederim. Sanırsam MX4 alacağım herkesin yaptığı gibi.
Bu ikisini kolayca karsilayan wipaste C2 var, Amazon uzerinde resmi saticisinda 159.99TL. Hos bir ürün, omru de uzun.
Cok para, degmez...
Sanirsam laptopa sureceksiniz ve pump-out yapar mi diye endiseleniyorsunuz. Bildigim kadariyla onerdigim macun pump-out yapmiyor, pump-out yapan macunlar zaten Kryonaut gibi tamamen performans odakli macunlar.
Alıntı yapmayı başaramadım toplu cevaplıyorum. Yazdığım gibi biraz daha kaliteli ürün arıyorum ve masaüstü PC'ye süreceğim.
Uzun ömürlü olmasını istememe nedenim sistemi sürekli güncelliyorum, soğutucuyu tak çıkar yapınca yenilemeden kullanmak istiyorum.
![]()
Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun gr fiyatı 54,86 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu ürün hakkında deneyimi olan var mı kuruma yapınca performansı çok düşüyormuş diye okudum. MX4 yerine bunu almanın avantajı dezavantajı nedir? Overclock macunuymuş sanırsam.