Bütçe
400

Neelospa

Uzman
  • 400 TL bütçem var
  • Uzun ömürlü olması tercihim
  • Gram TL olarak hesaplı ürün arıyorum

Corsair XTM 50 MediaMarkt'a 440 TL, 5 gr, bu ürün nasıldır, sürme sonrası akma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Uzun ömürlü olması tercihim
  • Gram TL olarak hesaplı ürün arıyorum
Bu ikisini kolayca karsilayan Wipaste C2 var, Amazon uzerinde resmi saticisinda 159.99TL. Hos bir urun, omru de uzun.
Corsair XTM 50 MediaMarkt'a 440 TL, 5 gr, bu ürün nasıldır,
Cok para, degmez...
Sanirsam laptop'a sureceksiniz ve pump-out yapar mi diye endiseleniyorsunuz. Bildigim kadariyla onerdigim macun pump-out yapmiyor, pump-out yapan macunlar zaten Kryonaut gibi tamamen performans odakli macunlar.

Wipaste C2 öneririm bende fiyatına göre harika bir ürün.

Biraz daha kaliteli arıyorum öneri için teşekkür ederim. Sanırsam MX4 alacağım herkesin yaptığı gibi.

Bu ikisini kolayca karsilayan wipaste C2 var, Amazon uzerinde resmi saticisinda 159.99TL. Hos bir ürün, omru de uzun.

Cok para, degmez...

Sanirsam laptopa sureceksiniz ve pump-out yapar mi diye endiseleniyorsunuz. Bildigim kadariyla onerdigim macun pump-out yapmiyor, pump-out yapan macunlar zaten Kryonaut gibi tamamen performans odakli macunlar.

Alıntı yapmayı başaramadım toplu cevaplıyorum. Yazdığım gibi biraz daha kaliteli ürün arıyorum ve masaüstü PC'ye süreceğim.
Uzun ömürlü olmasını istememe nedenim sistemi sürekli güncelliyorum, soğutucuyu tak çıkar yapınca yenilemeden kullanmak istiyorum.

Bu ürün hakkında deneyimi olan var mı kuruma yapınca performansı çok düşüyormuş diye okudum. MX4 yerine bunu almanın avantajı dezavantajı nedir? Overclock macunuymuş sanırsam.