Kartımda 400 lira para kalmış, 400 lira para ile hangi F/P kamera alınır? Mikrofonlu olmasına gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400
Art The Clown
Üstün
Ne yapacağına bağlı yayın açarım falan dersen 400 TL'ye hiç hoş görüntü çıkmaz ortaya bulanık FPS düşüşleri olur bütçeyi arttırman lazım ama dediğim gibi ne için kullanacağına bağlı.
Yayın için değil, sadece görüntülü sohbet için.Ne yapacağına bağlı yayın açarım falan dersen 400 TL'ye hiç hoş görüntü çıkmaz ortaya bulanık FPS düşüşleri olur bütçeyi arttırman lazım ama dediğim gibi ne için kullanacağına bağlı.
cartel
Yetkin
Sırf almış olmak için almayın. Bu bütçede alacağınız webcamler sizi üzecektir. Paranız boşa gider bir verim alamazsınız. Biraz daha biriktirip daha iyi bir şeyler alabilirsiniz.
Son düzenleme:
Bu paraya tırt bir webcam alacağınıza telefonun kamerasını Iriun/Droidcam gibi programlar ile webcam olarak kullanın daha iyi
35gvm78
Üstün
Hocam bence DroidCam gibi uygulamalar kullanın. Eğer ille de kamera alacaksanız ya bütçeyi 1000TL gibi bir tutar yapıp kaliteli bir ürün alın veya atacağım ürünü alabilirsiniz. Ben kendim aldım. Görüntüyü çok yakından alıyor. Onun dışında ortalama bir kameradan beklentinizi karşılıyor. Mikrofon olarak da gayet iyi bir ses kalitesi var. Ama tabii DroidCam gibi uygulamalar kullanmak daha mantıklı olacaktır.
ty.gl
Genel Markalar HS-90 WEB KAMERA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar HS-90 WEB KAMERA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-