Bütçe
400 TL (2 fan için toplam bütçe)

Normaldede 4600TL'ye kadar param vardı. Oda Papara'da kaldı. Her şey bir anda oldu ve ne yapacağım bilmiyorum. Ya kart bitecek ya da beni bitirecek. Ona da kızmak istemiyorum. Miningten çıkma kim bilir neler yaşamıştır. Ama hiç sırası değildi.

İnternetten de baktım normal ekran kartı fanları en baba 8cm benim takacağım fanlar daha büyük olacak. Hem de 2 tane olacak. Bence daha iyi soğutması lazım.

Normaldede 4600TL'ye kadar param vardı. Oda Papara'da kaldı. Her şey bir anda oldu ve ne yapacağım bilmiyorum. Ya kart bitecek ya da beni bitirecek. Ona da kızmak istemiyorum. Miningten çıkma kim bilir neler yaşamıştır. Ama hiç sırası değildi.

Maalesef bazı şeyler üst uste gelebilir Papara hızlı bir şekilde parani umarım verir.

Maalesef bazı şeyler üst uste gelebilir Papara hızlı bir şekilde parani umarım verir.

Maalesef. Diyorlarki iade yapıyoruz ama daha önceden bir banka hesabı eklemeniz gerekiyordu. Sadece oraya iade yapıyorlar. Öğrenciyim 18 yaşından küçüğüm zar zor 3-5 kuruş para biriktirdim oda gitti. Bir kere zaten 18'den büyük olsam direk banka kullanırım Papara'da ne işim var. Yüce devletimizin insafına kaldık :D