:D cahilliğimi yüzüme vurmayınız lütfen.

Birde vatan son zamanlarda böyle fp sistemleri çok yapmaya başladı sizce daha iyisi gelir mi bekleyeyim mi yoksa direk çekeyim mi?
Hocam bu fiyat bu sisteme çok iyi, ha eğer saf kas gücü arıyorsanız 6750XT'li bir sistem var ona da bakabilirsiniz. Vatan geçenlerde 3070 Ti bir sistemi yine aynı fiyata koymuştu. Ben olsam onu alırdım mesela bunun yerine. Ama bazı arkadaşlar güncel kartlara daha çok önem veriyor. Her halükarda bu sistem asla pişman etmez sizi, çok iyi bir fiyatı var.

6750 xtli sistemin varsa linkini atabilir misiniz merak ettim. 3070 ti için bende güncel kart olmasından yanayım.
21 bin liraydı, fiyatı artmış maalesef:

21 bin liraydı, fiyatı artmış maalesef:
Başlıktaki sistemi alacağım yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ben ne günah işledim de sistemleri tam alacakken tükeniyor ya. 24.999 luk sistemde de öyle olmuştu.

@Iorweth https://www.vatanbilgisayar.com/int...-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
bunu alayımmı yoksa 6759 xtliyi mi alayım?

Son düzenleme:
Başlıktaki sistemi alacağım yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ben ne günah işledim de sistemleri tam alacakken tükeniyor ya. 24.999 luk sistemde de öyle olmuştu.

@Iorweth https://www.vatanbilgisayar.com/int...-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
bunu alayımmı yoksa 6759 xtliyi mi alayım?
Keşke alsaydınız başlıktaki sistemi. Fiyatı çok uygun çünkü tükenmesi normal. 6700XT sistemi F/P olarak daha uygun. RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

Hocam dedim ki gecenin körüne kadar durduysa sabah da durur yarın alırım demiştim. Bitmiş. Ramleri 32 yapıp alayım o zaman.
Hocam aceleniz yoksa bekleyin, kampanyalı bir sistem gelir bu ay içinde mutlaka. Ama hemen alacaksanız hayırlı olsun şimdiden. Bu arada aynı fiyata 4060 sistem de var fakat 6700XT kas gücü olarak 4060'ın çok daha üstünde.

Hocam aceleniz yoksa bekleyin, kampanyalı bir sistem gelir bu ay içinde mutlaka. Ama hemen alacaksanız hayırlı olsun şimdiden. Bu arada aynı fiyata 4060 sistem de var fakat 6700XT kas gücü olarak 4060'ın çok daha üstünde.
2 fp sistemde direk tükenince beklemek istemiyorum ama bekleyip daha iyilerini gelmesi ihtimali daha mantıklı geliyor. Bugün ve yarın da bakacağım eğer daha güzel gelirse alırım gelmezse 6700 xtli sistemi alıp geçeceğim. Teşekkürler.

Rica etsem yine böyle fp bir sistem bulduğunuz konuya beni etiketleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam bu fiyat bu sisteme çok iyi, ha eğer saf kas gücü arıyorsanız 6750XT'li bir sistem var ona da bakabilirsiniz. Vatan geçenlerde 3070 Ti bir sistemi yine aynı fiyata koymuştu. Ben olsam onu alırdım mesela bunun yerine. Ama bazı arkadaşlar güncel kartlara daha çok önem veriyor. Her halükarda bu sistem asla pişman etmez sizi, çok iyi bir fiyatı var.
Hocam 3070 Ti sistem hala duruyor mu?