Sistemin neden kendini kapattigini tam olarak ogrenmeden topu guc kaynagina atmak dogru degil, belki de sorun hic umulmadik bir yerdedir.

Epey giris seviyesi ve kalite anlaminda muhtemelen sicrama yasamayacaksiniz. Ama sorun gercekten guc kaynagindaysa ve butce daha iyisine cikmiyorsa bakilabilir bir urun. Kapasite olarak da sorun yok cunku 4060 epey az enerji harciyor, 500 watt hayli hayli yetecektir.

Daha yeni yeni piyasaya girmeye baslamis ve kendini kanitlamamis PSU icin borc alarak satin alim yapmak kotu bir karar.

Elimizde o PSU'yu inceleyecek veri yok cunku daha yeni yetme bir sey. Linkteki urun yerine daha bilindik unitelere bakmak iyi olur. Performance GD 600 iyi bir ornek misal ama maddi anlamda zorlanacaksaniz High Power'i yapistirin gitsin.

Son düzenleme:
Bende 4060 Ti var zamanında ben de çıldırıp 700W almıştım. Fazla kaçıyor sanırım. Ha ileride çok daha yeni kart alırsan iş görebilir.

Daha yeni yeni piyasaya girmeye baslamis ve kendini kanitlamamis PSU icin borca girip onu satin almak kotu bir karar.

Elimizde PSU'yu inceleyecek veri yok cunku daha yeni yetme bir sey. Linkteki urun yerine daha bilindik unitelere bakmak iyi olur.
Bu arada 2000 çok değil de harbi PSU için borca girilmez.

Bende 4060 Ti var zamanında ben de çıldırıp 700W almıştım. Fazla kaçıyor sanırım. Ha ileride çok daha yeni kart alırsan iş görebilir.

Ya borç dediğimde babamdan alacağım, 500 lira, 1.5 var bende.

Evet 700 çok galiba.

Daha yeni yeni piyasaya girmeye baslamis ve kendini kanitlamamis PSU icin borc alarak satin alim yapmak kotu bir karar.

Elimizde o PSU'yu inceleyecek veri yok cunku daha yeni yetme bir sey. Linkteki urun yerine daha bilindik unitelere bakmak iyi olur.

Performance GD 600 iyi bir ornek misal. Ama borc alacaginizi dusunerek daha uygun fiyatli A550BN'yi oneriyorum ben. Ha onun icin de borc almaniz gerekiyorsa High Power'i yapistirin gitsin.
550BN ile performance GD arasında çok da bi fiyat farkı yok. 600W Performance GD alayım o halde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fark maddi acidan sizi zorlamayacaksa Performance GD alip gecebilirsiniz dediginiz gibi.