Bilmiyorum, ancak ilk başta kazık fiyatlara satılacağı kesin.Muhtemelen şubat’n ilk haftası mı? Çıkış yapacak. ASUS Msi ve diğer markalar.
Detaylar
Kim cevapladı?zaferaytas
Çalışkan
O zaman direk ASUS markalar çıkış yapacak öylemi.Yalnız şunu da ekleyem bizim ülkede çıkan çoğu şey baştan faiş fiyata koyulur yani çıktıktan sonra direk alamayacağınızı da hesaba katarsak biraz sabretmeniz gerekir.
Bizim ülkemizde Founders Edition satılmıyor diye böyle bir durum var.
İnternet sitelerinde, daha ucuza bulamamıştım. Oğlum için almıştım ancak oğlumda 5000 serisi ekran kartını beklememizi söyledi.4070 Ti S 40 bin etmez kazık bir fiyata almışsın. İade et kurtul hemen.
erdym 63
Üstün
O zaman direk ASUS markalar çıkış yapacak öyle mi?
İnternet sitelerinde, daha ucuza bulamamıştım. Oğlum için almıştım ancak oğlumda 5000 serisi ekran kartını beklememizi söyledi.
Türkiye'de öyle. Normalde NVIDIA kendi de satıyor fakat yurt dışına çıkmanız lazım bunun için.
Ayrıca 5000 serisinin açıkçası biraz daha yolu var çünkü kullandığı multi frame gen teknolojisi DLSS'in ilk çıktığı yıllarda ki gibi olacak. Bu kart uzun süreler multi frame gen destekleyen oyunlar sınırlı olacağı için tam performansında hala çalışamayacak fakat geleceğe yatırım için iyi bir fikir.
The Semih 63
Başarılı
- Makaleler
- 1
Elimde 4070 Ti süper var henüz kutusunu açmadım. Yeni 5070 Ti modelini almayı düşünüyorum. Sizce iade edip yenisini alınır mı? Eğer aralarında fazla fark olmazsa şu an elimdeki kartı 40.000.₺ aldım.
Kas gücü olarak çok fark yok yapay zeka olarak şıçrama yaptı bu sene kartlar.
zaferaytas
Çalışkan
Kas gücü olarak çok fark yok yapay zeka olarak şıçrama yaptı bu sene kartlar.
Bende açıkçası kararsız kaldım 4070 Ti Super ile devam mı etmeli miyim diye.
Türkiye'de öyle. Normalde NVIDIA kendi de satıyor fakat yurt dışına çıkmanız lazım bunun için.
Ayrıca 5000 serisinin açıkçası biraz daha yolu var çünkü kullandığı multi frame gen teknolojisi DLSS'in ilk çıktığı yıllarda ki gibi olacak. Bu kart uzun süreler multi frame gen destekleyen oyunlar sınırlı olacağı için tam performansında hala çalışamayacak fakat geleceğe yatırım için iyi bir fikir.
Çoğu online oyunlar arada sırada hikayeli oyunlar oynanıyor. Bilemedim doğrusu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum, ancak ilk başta kazık fiyatlara satılacağı kesin.
Buna katılmıyorum kesinlikle. Enflasyon yüzünden erkenden almak daha mantıklı. Ülkede bir şeyin fiyatı sabit kalmıyor. Şu da var sıfır ekran kartı almak ülkede şu an mantıksız, 2. el yurt dışından getirenler çok daha ucuza satacaktır, garanti muhtemelen olmayabilir fakat ucuz olur, sık bozulan şeyler değil GPU'lar. 40.000 TL'ye de 4070 Ti Super almak iyi kazık olmuş zaten.
erdym 63
Üstün
Buna katılmıyorum kesinlikle. Enflasyon yüzünden erkenden almak daha mantıklı. Ülkede bir şeyin fiyatı sabit kalmıyor. Şu da var sıfır ekran kartı almak ülkede şu an mantıksız, 2. el yurt dışından getirenler çok daha ucuza satacaktır, garanti muhtemelen olmayabilir fakat ucuz olur, sık bozulan şeyler değil GPU'lar. 40.000 TL'ye de 4070 Ti super almak iyi kazık olmuş zaten.
Evet bende katılıyorum yurt dışı konusunda. Arkadaşıma yurt dışına gittiğimde bende getirttim ve çok daha ucuza geliyor. Özellikle Founders Edition alınırsa daha da ucuz olur. Ben birkaç ülkeye gitmiştim fakat Japonya da fiyatlar gayet uygun gelmişti bana. O zamanlar bunu getirtmiştim.
zaferaytas
Çalışkan
4070 ti çok güzel bir kart neden geçmeyi düşünüyorsunuz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik LG UltraGear 25G523B-B 25" 200 Hz IPS monitör 4.777 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-