Evet Asus TUF gamingden bahsediyordum. İlginiz ve yanıtlarınız için minnettarım çok teşekkür ederim. Size son olarak sormak istediğim bir şey var. Daha fazla sizi meşgul etmek istemiyorum. Forumdaki bir çok yanıtınızı okudum ve bilgi hazinenize güveniyorum.
Konunu başında yazdığım model Ryzen 5 7535HS modeline sahip ve sepette 39.000TL'ye denk geliyor.
Sonradan attığım model ise Ryzen 7 7435HS modeline sahip ve sepette 42.000TL'ye denk geliyor. Arada 3 bin TL gibi bir fark var ve bu fark benim için çok değerli. Youtube'da izlediğim bir inceleme videosunun altında ise "Alacaksanız 7735HS modelini alın, 7435HS'de dahili GPU yok, bu çok ciddi pil süresini etkiler(benim için önemli bir kriter değil) ve Darboğaz yapıyor" diye bir yorum okudum.
Kısaca sizce Ryzen 5 7535HS'li olanı 39.000 TL'ye almak mı yoksa 3 bin TL daha verip Ryzen 7 7435HS almak mı? Bu fiyat farkına değer mi ve Ryzen 5 7535HS'li olan sistemi alırsam darboğaz yaşar mıyım? Oynadığım oyun 4Story adında oldukça işlemciyi ve RAM'i yoğun kullanan bir MMORPG Online oyun.
Yazımın uzunluğu için kusura bakmayın, ilk laptop alma deneyimim olacak ve açıkçası paramı boşa harcamaktan korkuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ryzen 5 7535HS modeli (39.000TL) ile Ryzen 7 7435HS modeli(42.000TL) arasında kaldım. Arada 3 bin TL fiyat farkı bulunuyor ve aman aman bir fark yoksa, performansı çok etkilemeyecekse Ryzen 5 7535 modeli almayı tercih edebilirim.
Not: Oynadığım oyun 4Story adında oldukça işlemciyi ve RAM'i yoğun kullanan bir MMORPG Online oyunu.