Yarın mağazaya gidip alacağım. Özellikle mağazadan almayı düşünüyorum, kargo olarak düzgün bir şekilde geleceğine güvenmiyorum. Bu fiyatın altında daha uyguna bulamadım.
Ben kargo muhabbetine katılmıyorum çünkü kendim bu zamanda değil bundan iki yıl önce 40K'ye internetten bilgisayar aldım hiç problem yaşamadım. Ürünü teslim almayı bildikten sonra kargo anlamında sorun yaşamazsınız herhangi bir ürünü teslim alırken önce dışını kontrol edeceksiniz bariz bir şekilde dış kısmında ağır hasar varsa içi dışına çıkmışsa kargo görevlisinden teslim almayıp ürünün yolda hasar aldığını beyan edip kendisine geri verirken de fotoğrafını çekeceksiniz. Diyelim ki pakette gözle görünen bir hasar yok veya çok az tahribat var ama yine de teslim aldınız, o zaman ürünün açılışını yaparken videoya çekeceksiniz ki ürün kutudan çıkarken hasarlı olduğunu kanıtlayabilesiniz. Bu şekilde sizin kolay kolay mağdur olma gibi bir durumunuz olamaz hele ki Amazon gibi bir platformdan alıyorsanız hiç sorun yaşamazsınız videoya çekmeseniz bile çok ilgili davranırlar. Emin olun o yüz yüze alışveriş yaptığınız mağazalar müşterisine internetten satış yapan firmalar kadar sahip çıkmıyor çoğu kişi mağaza önünde bilgisayar, telefon, tablet, TV kırıyor.
İnternette hem daha ucuz hem aynı ürün hem de desteği daha fazla neden mağazadan alıp firmaya binlerce lira komisyon bırakmayı tercih ediyorsunuz ki o parayla kendinize ekipman da alabilirsiniz.