Yani güzel aslında W da daha yüksekmiş. Ama model olarak aynılar benimki de 2025 model. Dediğiniz gibi bu daha iyidir lâkin peşin fiyatına taksit yok. Beni patlatan olay da bu. Ben üniversiteye gidiyorum, ailem de ders çalışmam için almıyorlar yoksa ben direkt masaüstü dizdirecektim. Üniversiteden dolayı işte de çalışamayacağım için masaya şak diye koyabileceğim 35 bin liram yok. Zaten aldığımı da gizli aldım. Fark etmemeleri için her ay max 5 bin lira vereceğim bir seçenek arıyordum. Biraz yormuş oldum kusura bakmayın ama durum bu maalesef
Bakalım elimizde başka nasıl seçenekler var.

Aynı cihaz, seri numarasına kadar kontrol edebilirsiniz. Taksit seçenekleri var.

Bir kere sipariş verdim, uzun kullanacak olsam değiştirirdim ama arada çok fark atacağını zannetmediğim için aldığımla devam. Bu cidden dış tasarım olarak da fena duruyor lâkin eylülde değiştireceğim zaten. Yine de linkleri attığınız için teşekkür ederim karşılaştırma yapmış oldum, birkaç bir şey öğrendim. Uğraştırdığım için tekrardan kusura bakmayın

Bir kere sipariş verdim, uzun kullanacak olsam değiştirirdim ama arada çok fark atacağını zannetmediğim için aldığımla devam. Bu cidden dış tasarım olarak da fena duruyor lâkin eylülde değiştireceğim zaten. Yine de linkleri attığınız için teşekkür ederim karşılaştırma yapmış oldum, birkaç bir şey öğrendim. Uğraştırdığım için tekrardan kusura bakmayın
Hiç önemli değil, işimiz bu. Açıkçası böyle bir modeli o anda öneremediğim için üzgünüm, aslında sorun bende de değil. Bu cihazı öneren şahısta ama kimseyi yine suçlamayalım. Bir problem yaşarsanız yine yazarsınız. Hayırlı olsun tekrardan.