Phenyl
Becerikli
Geçenlerde böyle bir sistem 32.000TL bandında satıldı, hazır sistemleri takip etmekte fayda var.
Geçenlerde böyle bir sistem 32.000TL bandında satıldı, hazır sistemleri takip etmekte fayda var.
RAM 6000 CL38 olmaz, çok başın ağrır, istediğin akıcılığı elde edemezsin, arada drop yapar. 6000 CL30'dan şaşma AM5 platformunda.
Bu sistem daha mantıklı, AMD istemiyorsan bu tarzda Nvidia versiyonu varsa tercih edebilirsin.
Maalesef 50k ya kadar çıkamam çıksam bile 1080p de oynayacağım için darboğaz vb şeyler yaşamak istemiyorum.
Zamanla yapacağım. 5070 1080p de darboğaz olur diye yapmıyorum bir de bütçe için.
Hazır sisteme göre parça seçimleri bana dengeli geldi. Sadece RAM'i 30-32CL değerli seçebilirsen daha iyi olur. Onun dışında 7500F 5060Ti kombinasyonu üzmez. Yine de @LH44 incelesin, sistem toplamadan iyi anlıyor. Bütçe 50K'ya çıkabilirse 5070'li sistem toplayabilir diye düşünüyorum. Fakat sınır 45-50k arası ise 5060 Ti fazlası ile yeterli gelir. İlerleyen süreçte sadece RAM upgrade yaparsın, frametime oyunlarda daha iyi hale gelir.
Öncelikle kusura bakmayın, işlerimden dolayı dönüş yapamadım.
Öncelikle kusura bakmayın, işlerimden dolayı dönüş yapamadım.
Yani sistem RAM hariç fena değil, ortalama üstü.
AMD kart düşünürseniz @20424 'in attığı sistem gayet iyi.
İlla Nvidia olsun derseniz 5060TI tek seçenek şuanda. Toplama 5070'ler 50.000'i geçiyor. Hazır sistemlerde de güzel bir fırsat yok.
Alabiliyorken al bence. Darboğaz sisteme zarar vermez. Sanıldığı kadar korkunç bir şey değil.
Bu alınır mı hocam zorlasam kendimi?RAM 6000 CL38 olmaz, çok başın ağrır, istediğin akıcılığı elde edemezsin, arada drop yapar. 6000 CL30'dan şaşma AM5 platformunda.
Bu sistem daha mantıklı, AMD istemiyorsan bu tarzda Nvidia versiyonu varsa tercih edebilirsin.
@keysky 1080p'de 1x16 çok problem olmazken 1440p'de çok sıkıntı yaşatır sana, bir de single channel çalışacak, dual çalışmayacak tek 16 takacağın için. DDR4'teki gibi bir fark söz konusu değil ama neden ekstra performansı çöpe atasın.
Kasa(PSU), RAM ve anakart çöp. 5070 koymak için sistemi öldürmüşler gereksiz.
50K ya iyi bi 5070 sistem bulabilir miyim acaba?Kasa(PSU), RAM ve anakart çöp. 5070 koymak için sistemi öldürmüşler gereksiz.
Şu sistemin fırsatı bitmeden önce özelleştirmelerle beraber toplam 50.000TL'ye baya iyi 5070 sistemdi.
İyi takip etmek lazım, bazen güzel sistemler çıkabiliyor.
İyi takip etmek lazım, bazen güzel sistemler çıkabiliyor.
RAM ekleyince bütçe kalmadı.
Hocam bu sistemi dize getirebilir miyiz?