Bütçe
45.000 TL

trkrr52

Gelişen
Selam herkese,

Yazılım öğrencisiyim. Hem oyun oynayabileceğim, hem de işimi görecek bir laptop lazım. Victus ile LOQ arasında kaldım. Bütçem maksimum 45K, bana ne önerirsiniz (Victus'un sensör sorunu ile ilgili soru işaretlerim var.)?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi sosyaller.

Selam herkese,

Yazılım öğrencisiyim. Hem oyun oynayabileceğim, hem de işimi görecek bir laptop lazım. Victus ile LOQ arasında kaldım. Bütçem maksimum 45k, bana ne önerirsiniz (Victus'un sensör sorunu ile ilgili soru işaretlerim var.)?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi sosyaller.

Victus tarafı 15 ve 16 cihazlar sorunlu, 16 serisi hall sensör sorunu ile boğuşuyor. 15 serisi hem ısınıyor, hem de ısınma kaynaklı menteşe çatlatıyor. Lenovo LOQ tarafı da anakart yanma sorunlu, yeni serisi çıktı ancak resmi bir açıklama gelmediği için kör kütük öneri yapamam.

Kronik olmayan, bütçenize yakın cihazlardan birisi. Kasım indirimleri geldiğinde alırsınız.

Victus tarafı 15 ve 16 cihazlar sorunlu, 16 serisi hall sensör sorunu ile boğuşuyor. 15 serisi hem ısınıyor, hem de ısınma kaynaklı menteşe çatlatıyor. Lenovo LOQ tarafı da anakart yanma sorunlu, yeni serisi çıktı ancak resmi bir açıklama gelmediği için kör kütük öneri yapamam.

Kronik olmayan, bütçenize yakın cihazlardan birisi. Kasım indirimleri geldiğinde alırsınız.

Sensör sorunu yeni cihazlarda çözüldü diye duydum, bir de Recep Baltaş'ın yeni videosunu izledim; servis ilgileniyormuş anladığım kadarıyla, çözüyormuş yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensör sorunu yeni cihazlarda çözüldü diye duydum, bir de Recep Baltaş'ın yeni videosunu izledim; servis ilgileniyormuş anladığım kadarıyla, çözüyormuş yani.

i5-12450HX modellerde çok patlak verdi, diğer modellerde çok daha az şikayet vardı ama bu yeni modelde sorun olacağını zannetmiyorum. Olsa bile Lenovo gibi bir firma, sizi yarı yolda bırakmaz.

Son düzenleyen: Moderatör: