Steam 45-50 dolar arası sepet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fresholiax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 82

fresholiax

Çalışkan
Merhaba dostlar, şu an Steam cüzdanımda 23 dolarım mevcut CS kasalarımı satarsam eğer 50 dolara kadar cüzdan bakiyemi çıkartmaktayım. Sizce neler alabilirim, önerilenizi değerlendireceğim?

Sevdiğim türler: Zengin hikaye, açık dünya, hayatta kalma, simülasyon gibi tarzlarla aram iyidir. Souls ve korku oyunlarından pek haz etmiyorum, şimdiden sağ olun.

TLOU serisi veya uncharted önermezseniz sevinirim dostlar, defalarca kez oynanışını izledim bu saatten sonra oynasam gram saracağını düşünmediğimden almıyorum.

The alters (Tam aradığın oyun olabilir hem hayatta kalma hem hikaye hem de simulasyon)
Disco Elysium
Expedition 33 (souls diye geçiyor ama bana souls gibi gelmedi soulsları beceremiyorum bunu bitirdim)
Hogwarts Legacy
Kingdom come 1 ve 2 (1 i daha çok sevdim herkesin aksine)
God of war 1 ve ragnarök (ikisini arka arkaya bitirdim hikaye konu dünyası muazzam)
Anno 1880 (şehir kurma similasyonu seversen uzun soluklu)
Detroit
Beyond two souls
Medievel dynasty (Arkadaşlarla sarıyor)

• 9 king.
  • Soulstone survivors.
  • Car dealer Simulator.
  • Frost punk.
Yani çok bir seçenek yazmadım ama kendimce çok keyifli olan oyunları söyledim.

Çok sağ olun dostlar, oyunları teker teker değerlendireceğim. İyi Sosyaller.

The alters (Tam aradığın oyun olabilir hem hayatta kalma hem hikaye hem de simulasyon)
Disco Elysium
Expedition 33 (souls diye geçiyor ama bana souls gibi gelmedi soulsları beceremiyorum bunu bitirdim)
Hogwarts Legacy
Kingdom come 1 ve 2 (1'i daha çok sevdim herkesin aksine)
God of War 1 ve Ragnarok (ikisini arka arkaya bitirdim hikaye konu dünyası muazzam)
Anno 1880 (şehir kurma simülasyonu seversen uzun soluklu)
Detroit
Beyond: Two Souls
Medievel dynasty (Arkadaşlarla sarıyor)

The alters, Expedition 33'ü ekledim istek listeme sağ olasın dostum. Önerilen diğer oyunların neredeyse Epic Games ile Steam'de hepsi bulunmakta. God of War'a ben nedense ısınamadım, oyundaki amacımız sadece boss kesmek falan mı?

Son düzenleme:
Çok sağ olun dostlar, oyunları teker teker değerlendireceğim. İyi sosyaller.

The alters, Expedition 33'ü ekledim istek listeme sağ olasın dostum. Önerilen diğer oyunların neredeyse Epic Games ile Steam'de hepsi bulunmakta. God of War'a ben nedense ısınamadım, oyundaki amacımız sadece boss kesmek falan mı?

Expedition 33'ü kesinlikle deneyim etmelisin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt