Bütçe
45-50 dolar

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bilinen çoğu oyunu oynadım, bilinen çoğu indie oyunuda oynadım. RPG ve puzzle oyunlarını çok sevmiyorum. Ancak zamanında Kingdom Come: Deliverance oynamıştım ve çok beğenmiştim. Belki yeniden alıp oynayabilirim diye düşünüyorum. Onun dışında neler alabilirim?

Bilinen çoğu oyunu oynadım, bilinen çoğu indie oyunuda oynadım. RPG ve puzzle oyunlarını çok sevmiyorum. Ancak zamanında Kingdom Come: Deliverance oynamıştım ve çok beğenmiştim. Belki yeniden alıp oynayabilirim diye düşünüyorum. Onun dışında neler alabilirim?
Oyun önerileri için işte bazı seçenekler:

1. Ghost of Tsushima (PlayStation): Açık dünya aksiyon RPG, tarihî bir Japon adasında geçiyor.
2. Horizon Zero Dawn (PC, PlayStation): Yüksek kaliteli grafikler ve derin bir hikaye sunan, aksiyon ve keşif odaklı bir oyun.
3. Dead Cells (PC, konsollar): Aksiyon dolu roguelike metroidvania oyunu, hız ve strateji gerektiriyor.
4. Control (PC, konsollar): Gizem dolu bir hikaye ve sıra dışı yeteneklerle dolu bir oyun deneyimi.
5. A Plague Tale: Innocence (PC, konsollar): Hikaye odaklı, sürükleyici bir macera, tarihî ve duygusal unsurlar içeriyor.

Bu oyunlar Kingdom Come: Deliverance tarzında açık dünya ve derin bir hikaye sunarak, RPG unsurlarını sevenler için ilginç olabilir. Hangi platformda oynamak istediğini ve varsa belirli tercihlerinizi belirtirsen daha fazla öneri sunabilirim.