Bilinen çoğu oyunu oynadım, bilinen çoğu indie oyunuda oynadım. RPG ve puzzle oyunlarını çok sevmiyorum. Ancak zamanında Kingdom Come: Deliverance oynamıştım ve çok beğenmiştim. Belki yeniden alıp oynayabilirim diye düşünüyorum. Onun dışında neler alabilirim?
Oyun önerileri için işte bazı seçenekler:
1.
Ghost of Tsushima (PlayStation): Açık dünya aksiyon RPG, tarihî bir Japon adasında geçiyor.
2.
Horizon Zero Dawn (PC, PlayStation): Yüksek kaliteli grafikler ve derin bir hikaye sunan, aksiyon ve keşif odaklı bir oyun.
3.
Dead Cells (PC, konsollar): Aksiyon dolu roguelike metroidvania oyunu, hız ve strateji gerektiriyor.
4.
Control (PC, konsollar): Gizem dolu bir hikaye ve sıra dışı yeteneklerle dolu bir oyun deneyimi.
5.
A Plague Tale: Innocence (PC, konsollar): Hikaye odaklı, sürükleyici bir macera, tarihî ve duygusal unsurlar içeriyor.
Bu oyunlar Kingdom Come: Deliverance tarzında açık dünya ve derin bir hikaye sunarak, RPG unsurlarını sevenler için ilginç olabilir. Hangi platformda oynamak istediğini ve varsa belirli tercihlerinizi belirtirsen daha fazla öneri sunabilirim.