İlk geçtiğimde sorunlar oldu aradım düzelttiler, öneririm ben de.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Güvenmiyorum, Turknet'e karar kıldım davet kodu falan nereden bulabilirim?
Kendim kullanıyorum güvenmemenizin sebebi nedir?
yskaplan
Uzman
Aynı şekilde mobil şebekesi için bende güvenmiştim ancak insanları yarı yolda koyan bir şirket malesef
- Makaleler
- 5
İnsanları yarı yolda bırakmadı. X hesabından inceleyebilirsiniz. Abim kullanıyor gayet memnun.
yskaplan
Uzman
Bende kullandım verilen sözler tutulmadı yıl oldu hala banka entegrasyonunu bitiremediler volte getiremediler fatura ödüyorum ödenmedi olarak görünüyor hocam daha saymamı ister misiniz?İnsanları yarı yolda bırakmadı. X hesabından inceleyebilirsiniz. Abim kullanıyor gayet memnun.
- Makaleler
- 5
Bende kullandım verilen sözler tutulmadı yıl oldu hala banka entegrasyonunu bitiremediler VoLTE getiremediler fatura ödüyorum ödenmedi olarak görünüyor hocam daha saymamı ister misiniz?
Sayın hocam. Fatura konusunda 1 2 dk sonra ödendi olarak düşüyor.
yskaplan
Uzman
Hayır günlerce fark etmedim ve ödenmedi olarak kalmış uyarı mesajı geldi bende mesaj attığımda hata olmuş vs vs saçmaladılar. En basitiden bir ödeme alma işini bile beceremiyorlar. Ayrıca bu konuyu hadi geçelim önemli olan VoLTE yani HD ses kalitesi yada banka entegrasyonları.
- Makaleler
- 5
Ev interneti de kullanıyorum, GSM'de sorun yaşamadım hiç.
Netspeed öneririm. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Altyapınız ve modeminiz iyiyse sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
www.netspeed.com.tr
www.netspeed.com.tr
Ben uğraşmamak için tek seferde ödeme yapıyorum. Avantaj diye belirtseler de ilk kullanmaya başladığım geçen sene hiçbir zam yapmadı. Ondan önceki(2022-23) sene arka arkaya 2-3 kere zam olduğundan insanları tek seferde ödemeye çekebildiler. Yani uğraşmamak için yapıyorum. Her ay şunu, şunu öde diye takip etmek yerine daha iyi oluyor. Size de tavsiye ederim.
Türk NET önermeme nedenim artık devlet tarafından bilinen TT, Sansüronline ve KabloNET üçlüsü gibi en ufak engel vb. direkt etkileniyor. DNS'i ile atlıyordu ama artık onu da engelleyebiliyorlar. Kısaca direkt olmasa da dolaylı yoldan devletin sopayla kontrol ettiğii firmalardan biri oldu.
Bir de malum veri kaybı olayı da yaşandı. Türk NET biraz büyümeye çalışırken dengesizleşti. Sakin sakin adımlar atsalar, büyük firma taktikleri yapmasalar böyle sorunlar yaşamazlardı. Tabii bu kadar büyüyebilirler miydi bilemem.
Netspeed - Ultimate Fiber 100 Kampanyası | Fiber Hızında Evde İnternet | En Uygun Fiyatlarla
Netspeed Ultimate Fiber 100 Kampanyası ile fiber hızında evde internet deneyimine ulaşın! 100 Mbps'e kadar hız, fiber altyapı, taahhütsüz avantajları ve 7/24 hızlı destek ile hemen başvurun. En uygun fiyatlarla, hemen başvurun!
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.
Ben uğraşmamak için tek seferde ödeme yapıyorum. Avantaj diye belirtseler de ilk kullanmaya başladığım geçen sene hiçbir zam yapmadı. Ondan önceki(2022-23) sene arka arkaya 2-3 kere zam olduğundan insanları tek seferde ödemeye çekebildiler. Yani uğraşmamak için yapıyorum. Her ay şunu, şunu öde diye takip etmek yerine daha iyi oluyor. Size de tavsiye ederim.
Türk NET önermeme nedenim artık devlet tarafından bilinen TT, Sansüronline ve KabloNET üçlüsü gibi en ufak engel vb. direkt etkileniyor. DNS'i ile atlıyordu ama artık onu da engelleyebiliyorlar. Kısaca direkt olmasa da dolaylı yoldan devletin sopayla kontrol ettiğii firmalardan biri oldu.
Bir de malum veri kaybı olayı da yaşandı. Türk NET biraz büyümeye çalışırken dengesizleşti. Sakin sakin adımlar atsalar, büyük firma taktikleri yapmasalar böyle sorunlar yaşamazlardı. Tabii bu kadar büyüyebilirler miydi bilemem.
yskaplan
Uzman
Öncelikle yanıtınızı okudum fakat veri sızıntısı konusuna gelecek olursak bu devirde veri sızıntısı yaşamayan bir kuruluş olmak çok zor. Birazcık araştırma ile veri sızıntılarının çalışan kişilere atılan oltalama mailleri ya da mesajları yüzünden olduğunu ve çalışan kişilerin panelleri üzerinden gerçekleştiğini görebilirsiniz ki e-Nabız'dan bile aynı yöntemle bütün Türkiye'nin verileri çekildi.
Diğer sorunuza gelecek olursak de yıllarca Comnet Comnet diye övdüler önerdiler çok güvenilir dediler fakat bir gün ansızın adamlar bastı kaçtı ve yine o kişilere uygun fiyattan güzel paketler sunan ve gerek indirim gerek kurulum ücreti almamak açısından yine kucak açan şirket TurkNet oldu. Etkilenme konusuna gelirsek de BTK ne emrederse bütün sağlayıcılar buna uymak zorundalar.
Ayrıyeten söylediğiniz "peşin ödeme" sistemini TurkNet de sunuyor ve ek olarak 12 aylık peşin ödemeye indirim bile yapıyorlar.
Diğer sorunuza gelecek olursak de yıllarca Comnet Comnet diye övdüler önerdiler çok güvenilir dediler fakat bir gün ansızın adamlar bastı kaçtı ve yine o kişilere uygun fiyattan güzel paketler sunan ve gerek indirim gerek kurulum ücreti almamak açısından yine kucak açan şirket TurkNet oldu. Etkilenme konusuna gelirsek de BTK ne emrederse bütün sağlayıcılar buna uymak zorundalar.
Ayrıyeten söylediğiniz "peşin ödeme" sistemini TurkNet de sunuyor ve ek olarak 12 aylık peşin ödemeye indirim bile yapıyorlar.