450 TL'ye ikinci el Logitech F310 alınır mı?

Bütçe
450 TL

nisaa 28

Üstün
Makaleler
3
Fiyatı uygun mu arkadaşlar? F/P açısından nasıldır? Sadece bilgisayarda oyunlarımı emülatörden oynamak için kullanacağım. 300 TL Snopy marka gamepad vermek istemedim. Fiyat açısından pahalı mı alıyorum? Güncel piyasasını bilmiyorum.

Alınmaz bence biriktirmek veya başka ürünlerin ikinci ellerine bakmak daha mantıklı. Ergonomisi sıkıntı, benim elim 18cm ona rağmen joyistiği 360 döndürürken rahat rahat döndüremiyorum.

F310 ve F710 artık alınacak cihazlar gibi gelmiyor bana. Snopy gamepadlere zaten bulaşmayın. Benim önerim biraz bekleyip bütçenizi artırmanız olur, çünkü 1500 tl civarlarında hem uzun ömürlü hem daha keyif alabileceğiniz bir sürü gamepad mevcut. Fakat bütçe yukarı çıkamıyorsa alınabilir. F310'un 0 fiyatı 800 TL'lerden başlıyor.

Geçenlerde 550TL'ye satmıştım bence 450TL iyi. Ama şekli çok kötü satmadan önce test yaparken fark ettim "zamanında buna niye para vermişim" demiştim. Bir sorunu yoksa bence iyi fiyat ama tutuş şekline alışmak lazım. Bütçe daha çıkmazsa değerlendirilebilir.

Bütçem daha fazla çıkmıyor maalesef. Teşekkür ederim herkese yardımlarınız için.

Hiç abartmıyorum F-310, F-710'dan başka ergonomiden uzak kalas gibi kontrolcüler yoktur herhalde. Çin malı gamepadlar bile daha iyi hele ki birçoğunda fii tarihinden kalma potansiyometre yerine hall effect sensör yer alıyor anologlarda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…