Hocam soğutucu direkt sistem de vardı ben eklemedim. Sisteme koydularsa yeterli gelir herhalde bilmiyorum. Onun dışında dediğiniz gibi 7500F ve 4070 ti süper sisteme bakacağım maks 50k olacak şekilde
Dediğim gibi yetse de çok kafa ütüler ve sürekli yüksek devir çalışacağı için ömrü azalır. 7600x düşünüyorsanız upgrade şart benim gözümde.

Ben de 2 hafta kadar önce sistem topladım 4070superli 58k tuttu. Şu an ayni sistem 63k.
Türkiye'de beklemek çoğu zaman zararına olur.

Dediğim gibi yetse de çok kafa ütüler ve sürekli yüksek devir çalışacağı için ömrü azalır. 7600x düşünüyorsanız upgrade şart benim gözümde.

Ben de 2 hafta kadar önce sistem topladım 4070superli 58k tuttu. Şu an ayni sistem 63k.
Türkiye'de beklemek çoğu zaman zararına olur.
Maalesef öyle 49kya f/p sistem vardı 32 ramli 4070 ti superli 1 haftada 60kya çıktı. Yılbaşından önce alamazsam yandık valla

Maalesef öyle 49kya f/p sistem vardı 32 ramli 4070 ti superli 1 haftada 60kya çıktı. Yılbaşından önce alamazsam yandık valla
1 haftada o kadar zam anca stokların çok azalmasıyla olur hocam. Ya da zaten 3-5 stoklu "gel gel" sistemi yapmışlardır. Yılbaşının zamlarla doğrudan ilgisi olacağını zannetmiyorum tabii ama hızlı davranmakta fayda var.

Bu sistemlere de bir gözat istersen.

Kafana göre özelleştirebilirsin.

Hocam soğutucu direkt sistem de vardı ben eklemedim. Sisteme koydularsa yeterli gelir herhalde bilmiyorum. Onun dışında dediğiniz gibi 7500F ve 4070 Ti süper sisteme bakacağım maksimum 50k olacak şekilde.

Bence de işlemciyi 7500F yapıp, biraz daha üzerine ekleyerek RTX 4070 tis almak en mantıklısı.

Sadece 4 GB VRAM fark etmiyor. Aynı şekilde bariz kas gücü farkı da ortaya çıkmakta.

Sürekli donanım yenileyen biri değilseniz, RTX 4070S'in "keyifle oynanabilir aralığı"nın altında kaldığı yerlerde RTX 4070 tis hala o güç farkıyla size hizmet edecek. Buna ek VRAM artısı sayılır.