Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
- Makaleler
- 6
Merhaba,
Telefon yeni çıktı. Şu an indirimle beraber 12/512 olanı 48K, alınır mı? Yanında hediye de veriyorlar bazı yerlerde çok pahalı değmez falan dediler kararsız kaldım.
Ben olsam 15 alırdım ama büyük olması ve USB 2 sorun değilse tercih edilir.
Tablet lazım değil fakat yine de 9999 TL hediye olması bayağı iyi bence beklemek istemiyorum açıkçası aklımda birkaç telefon var POCO F7 Ultra, red magic 10S Pro, Samsung 25+ ve bu telefon kararsız kaldım hangisini almam gerektiği konusunda oyun oynayan birisiyim ayrıca uzun süre bozulmadan kullanmak istiyorum.
- Makaleler
- 6
Tablet lazım değil fakat yine de 9999 TL hediye olması bayağı iyi bence beklemek istemiyorum açıkçası aklımda birkaç telefon var POCO F7 Ultra, red magic 10S Pro, Samsung 25+ ve bu telefon kararsız kaldım hangisini almam gerektiği konusunda oyun oynayan birisiyim ayrıca uzun süre bozulmadan kullanmak istiyorum.
S25+ seçerdim. Her ne kadar donanımdan başka marka önersekde Samsung daha uzun gider bu telefonlar arasında. Redmagic ile POCO'ya gidip de o kadar para vermezdim.
O halde 10S Pro.Tablet lazım değil fakat yine de 9999 TL hediye olması bayağı iyi bence beklemek istemiyorum açıkçası aklımda birkaç telefon var POCO F7 Ultra, red magic 10S Pro, Samsung 25+ ve bu telefon kararsız kaldım hangisini almam gerektiği konusunda oyun oynayan birisiyim ayrıca uzun süre bozulmadan kullanmak istiyorum.
Xiaomi 15 yada S25 daha mantıklı.Merhaba,
Telefon yeni çıktı. Şu an indirimle beraber 12/512 olanı 48K, alınır mı? Yanında hediye de veriyorlar bazı yerlerde çok pahalı değmez falan dediler kararsız kaldım.