Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Merhaba, 4K bir monitör, güzel oyuncu klavyesi, güzel bir mouse alacağım. Kulaklık olarak kablolu, kablosuz oyun için öneriniz var mı? Bir de yan ekran alacağım, onu da önerir misiniz?
Monitor harici önerebilirim, bütçe ne?
efe1649
Gelişen
Bütçe çok önemli değil, RTX 5080 R7 9800X3D'li sistem kuruyorum. O sisteme uygun olsun ama öyle 50-60 bin de olmasın, fiyat performans olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe çok önemli değil 5080 R7 9800 X3Dli sistem kuruyorum o sisteme uygun olsun ama öyle 50 60 binde olmasın fiyat performans olsun.
Bütçe çok önemli değil 5080 R7 9800 X3Dli sistem kuruyorum o sisteme uygun olsun ama öyle 50 60 binde olmasın fiyat performans olsun.
Yani 25 bine hallederiz hadi kulaklık üst segment olsa 30 falan tutar diğer türlü parayı azaltabiliriz ayrıyeten klavye boyut tercihiz ne?
shiedae3
Başarılı
Yani 25 bine hallederiz hadi kulaklık üst segment olsa 30 falan tutar diğer türlü parayı azaltabiliriz ayrıyeten klavye boyut tercihiz ne?
OLED monitör alınırsa tutar 35 40.
Monitorsuz diyorum hocam zaten yoksa onu dahil edersek uçar fiyat.
efe1649
Gelişen
Yani 25 bine hallederiz hadi kulaklık üst segment olsa 30 falan tutar diğer türlü parayı azaltabiliriz ayrıyeten klavye boyut tercihi
Fark etmez boyutu klavyenin, oyun için hangisi iyiyse o daha iyi olur.Yani 25 bine hallederiz hadi kulaklık üst segment olsa 30 falan tutar diğer türlü parayı azaltabiliriz ayrıyeten klavye boyut tercihiz ne?
Fark etmez boyutu klavyenin oyun için hangisi iyiyse o daha iyi olur.
TKL isterseniz ayrı istemezsenız ayrı önercem iki modeli atıyorum seslerine ve boyut tercihinize göre alırsınız ayrıyeten el boyutu ne ve hangi tutuş biçimine sahipsiniz mouse için ?
ATK x QK Hex80 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Chilkey Slice75 HE Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
ZiiGaat x Hangout.Audio: Odyssey 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...