Temel olarak AMD Ryzen 7 5700X, Zotac RTX 2060, MSI B450M Pro M.2 ve Team T-Force Vulcan 2x8 3200MHz yapısını içeren bir sistemim var. Bazı parçalar eskidikçe yenisiyle upgrade ediyorum şimdi sıra anakarta geldi. Bu sistem için önerebileceğiniz bir anakart var mıdır? ATX bir anakart olmasını istiyorum ama öyle aman aman bir şart değil bu, mATX de olabilir. Bütçe için çok düşünmedim açıkçası, sadece sistemi güncel tutabilecek bir anakart arıyorum. B650 serisini gözüme kestirdim ancak çok fazla model var. F/P olanını seçmek istiyorum ve piyasadan pek haberdar değilim, bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000-10.000 TL
- Makaleler
- 1
B650 DDR5 anakartlar. DDR4 için ya A320 ya da B450 anakart bakmanız lazım. Ama bence sistemi satıp üstüne para ekleyip DDR5'e geçin. Ölü sisteme ölü yatırım yapmak saçma.
En temel şeylerden birini atlamışım haklısınız. Ama işlemci R5 3600 iken yeni upgrade yapmıştım anakarta göre o yüzden yeniden işlemci almak gibi bir planım yok yakın zamanda, am4 anakartlar artık alınmaya değmez mi diyorsunuz?B650 DDR5 anakartlar. DDR4 için ya A320 ya da B450 anakart bakmanız lazım. Ama bence sistemi satıp üstüne para ekleyip DDR5'e geçin. Ölü sisteme ölü yatırım yapmak saçma.
- Makaleler
- 1
Alınmaz demiyorum sadece ölü yatırım yapmayın diyorum sonra pişman olursunuz. Kasayı satıp üstüne biraz para koyup güzel bir DDR5 kasa toplayın. Her yönden daha mantıklı.En temel şeylerden birini atlamışım haklısınız. Ama işlemci R5 3600 iken yeni upgrade yapmıştım anakarta göre o yüzden yeniden işlemci almak gibi bir planım yok yakın zamanda, am4 anakartlar artık alınmaya değmez mi diyorsunuz?
AM5 sisteme geçmek istersen bu bileşenlerle başlayabilirsin.
www.akakce.com
www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.357,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-