Bütçe
6.000 TL
@ShadowLegion Hocam elimdeki Lian Li için bir alıcı ile anlaştım. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Siz Titan 360 RX alın demiştiniz ama bütçe çıkmayacak gibi. Linkteki de memnun eder diye düşünüyorum ses açısından.

@UsThinac Hocam siz de müsait olduğunuz da son bir/bir kaç tavsiye verebilirseniz memnun olurum. Pompa konusunda sessiz bir ürün belirleyip almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
@ShadowLegion Hocam elimdeki Lian Li için bir alıcı ile anlaştım. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Siz Titan 360 RX alın demiştiniz ama bütçe çıkmayacak gibi. Linkteki de memnun eder diye düşünüyorum ses açısından.

@UsThinac Hocam siz de müsait olduğunuz da son bir/bir kaç tavsiye verebilirseniz memnun olurum. Pompa konusunda sessiz bir ürün belirleyip almayı düşünüyorum.
Modlar sağ olsun, forumda yazı yazmaya elim gitmiyor artık. Nautilus al, güzeldir.

Modlar sağ olsun, forumda yazı yazmaya elim gitmiyor artık. Nautilus al, güzeldir.
Peki hocam. Açıkçası kararsız kaldım ama artık son kararı vermem lazım. @ShadowLegion hocam da bütçe varsa Titan RX al demiş ancak başka konuları incelediğimde bir yerde kendisi de sıvı soğutma önerisi istemiş ve Titan RX önermeyin demiş, ondan dolayı da biraz karıştı kafam. Bir konuda da Nautilus için yüksek devirde sesli çalışıyor demiş bir arkadaş. Belki de elimdekiyle devam etmeliyim biraz pompa devrini düşürüp. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

@Picky Corsair' de sadece biraz fazla kablo var. O yorumdan sonra ben reelde arkadaşımda test ettim. Titan RX çok iyi. Muadilleri Atmos 2 olsun Lian Li'ler olsun. Çok fark atar malzeme kalitesi ve ses konusunda bu arada ki ben Atmos 2 alıp iade etmiştim.

Nautilus da iyi, alabilirsiniz. Onu da reelde deneyimledim.