ShadowLegion 84
Üstün
- Makaleler
- 1
Arkadaşımda var. 2 zaten Forza Horizon 6, BF 6 oynadı. O çok anlamaz. Ben C T23, OCCT y cruncher, Prime95 vs. yaptım. Çok iyi soğutucu.
Arkadaşımda var. 2 zaten Forza Horizon 6, BF 6 oynadı. O çok anlamaz. Ben C T23, OCCT y cruncher, Prime95 vs. yaptım. Çok iyi soğutucu.
Modlar sağ olsun, forumda yazı yazmaya elim gitmiyor artık. Nautilus al, güzeldir.@ShadowLegion Hocam elimdeki Lian Li için bir alıcı ile anlaştım. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Siz Titan 360 RX alın demiştiniz ama bütçe çıkmayacak gibi. Linkteki de memnun eder diye düşünüyorum ses açısından.
@UsThinac Hocam siz de müsait olduğunuz da son bir/bir kaç tavsiye verebilirseniz memnun olurum. Pompa konusunda sessiz bir ürün belirleyip almayı düşünüyorum.
Peki hocam. Açıkçası kararsız kaldım ama artık son kararı vermem lazım. @ShadowLegion hocam da bütçe varsa Titan RX al demiş ancak başka konuları incelediğimde bir yerde kendisi de sıvı soğutma önerisi istemiş ve Titan RX önermeyin demiş, ondan dolayı da biraz karıştı kafam. Bir konuda da Nautilus için yüksek devirde sesli çalışıyor demiş bir arkadaş. Belki de elimdekiyle devam etmeliyim biraz pompa devrini düşürüp. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.Modlar sağ olsun, forumda yazı yazmaya elim gitmiyor artık. Nautilus al, güzeldir.