Bütçe
5.000-6.000 TL
Şöyle LF3'ü araştırırken sesi yüzünden şikayet eden gerçekten fazla yorum gördüm, O yüzden ses muhabbetinden tırstım, çok yanaşasım gelmedi. Aynı şekilde Sigma L36 Pro'nun da desibel sonuçlarına baktığım zaman hemen hemen LF3 ile aynı. Nautilus'u önerenler var, sessizlik konusunda en azından pompası sessizmiş ama tasarımını beğenmedim. MSI MAG CoreLiquid önerenleri de gördüm ama araştırmadım, bilmiyorum.

Ocypus gayet iyi bir marka tavsiye edebilirim sadece TR pazarında önemsenmiyor.
Ses konusunda biraz endişe ediyorum.

şöyle LF3'ü araştırırken sesi yüzünden şikayet eden gerçekten fazla yorum gördüm, o yüzden ses muhabbetinden tırstım, çok yanaşasım gelmedi. Aynı şekilde sigma L36 Pro'nun da desibel sonuçlarına baktığım zaman hemen hemen LF3 ile aynı. Nautilus'u önerenler var, sessizlik konusunda en azından pompası sessizmiş ama tasarımını beğenmedim. MSI MAG CoreLiquid önerenleri de gördüm ama araştırmadım, bilmiyorum.

Ses konusunda biraz endişe ediyorum.

Fan en yüksek hızda ses yaptığını söyleyebilirim evet.

Konu ile alakası olmayabilir ama Corsair'in bazı modellerinde (en azından benim başıma geldi, belki sadece benim özelimdedir) sorun yaşayabilirsin. Belki bu markaya özel bir durum bile değildir. Kullandığım sıvı soğutma Corsair H100 RGB 240 mm modeli. Pompa garanti süresinin bitimine yakın bozuldu. Bu konuda özelinde iki adet konu başlığı açmıştım. İlki bu linkte geçen sene 13 Ekimde. İkincisi de bugün 21 Ağustos 2026'da bu linkte. Konusu ise arızalanması ve tamiri olup olmadığı. Sonucu ikinci linkte görebilirsiniz.

Dediğim gibi bu problem benim özelimde olabilir. Bir arıza yaşarsanız ikinci link karşılaşacağınız problemleri gösteriyor. Arkadaşların paylaşmış olduğu ürünler hakkında olumlu veya olumsuz birşey diyemem o konuda teknik bilgim yok. O yüzden konu dışında bir bilgilendirme yapayım dedim.