Bütçe
5.000
İyi Sosyaller. Galahad 360 sıvı soğutucumu elime aldığımdan ötürü yeni bir sıvı soğutucu almak istiyorum. Kasam şu an Lancool III ancak yakında V3000px Plus'a geçme planım var. Olabildiğince büyük bir sıvı soğutma önerebilir misiniz? Önceliğim 420 ve 480mm ancak olmazsa 360 da alırım. Bütçe gerekirse 8.000'e kadar esner bu arada. Ekranlı olursa daha iyi olur.

@BerkayZ87

Galahad 360'in fanlara 2, sivi sogutmaya 5 yil garantisi var. Garantiye yolla istersen. Kesinlikle istemiyorsan oneri yapariz yine.

Ona duruma göre bakayım ancak uzun süre bilgisayarsız kalırım bu sefer.

Siz yine önerinizi yapın ben duruma göre belki garantiye gönderirim.

Sorun şöyle. Bu bir söylenti ki Arctic'in sorunlu modelleri ülkeye gönderdiğini söylediler ama kanıt yok çok fazla. Bir de Recep Baltaş Arctic fanlarını söküp Lian Li taltığı için sorunlar yaşandı canlı yayında, suç Arctic'in değildi sistemi toplattıran kişinin Arctic alıp Lian Li fan takmasını istemeseydi. Yine de siz riske girmeyin ama ben yine Arctic alırdım. Rog Ryujin lll Extreme'i bile geçiyor mesela 30 Pro modeli. Ayrıca size Pro modelini atacaktım düz olanı atmışım.

Diğer sorunuza gelince o soğutucuyu ekranlı olduğu için f/p olarak öneriyorlar ama ben incelemesine ve uzun dönem kullanıcı yorumlarına bakmadım. Yanlış bilgi vermeyeyim size.

Arctic dışında ben alacak olsam sizin bütçeye uymaz ama Lian Li Hydroshift 360TL alırdım. Su boruları bükülüyor çok güzel duruyor ve soğutması da iyi ama sizin bütçeyi 5k aşıyor.

Bence kasayı kafaya takmadıysanız zaten elinizdeki kasa harika. Kasayı bırakıp soğutucuya yatırım da olabilir.

Sorun şöyle. Bu bir söylenti ki Arctic'in sorunlu modelleri ülkeye gönderdiğini söylediler ama kanıt yok çok fazla. Bir de Recep Baltaş Arctic fanlarını söküp Lian Li taltığı için sorunlar yaşandı canlı yayında, suç Arctic'in değildi sistemi toplattıran kişinin Arctic alıp Lian Li fan takmasını istemeseydi. Yine de siz riske girmeyin ama ben yine Arctic alırdım. Rog Ryujin lll Extreme'i bile geçiyor mesela 30 Pro modeli. Ayrıca size Pro modelini atacaktım düz olanı atmışım.

Diğer sorunuza gelince o soğutucuyu ekranlı olduğu için f/p olarak öneriyorlar ama ben incelemesine ve uzun dönem kullanıcı yorumlarına bakmadım. Yanlış bilgi vermeyeyim size.

Arctic dışında ben alacak olsam sizin bütçeye uymaz ama Lian Li Hydroshift 360TL alırdım. Su boruları bükülüyor çok güzel duruyor ve soğutması da iyi ama sizin bütçeyi 5k aşıyor.

Bence kasayı kafaya takmadıysanız zaten elinizdeki kasa harika. Kasayı bırakıp soğutucuya yatırım da olabilir.

Bir soğutucuya 10.000 TL'den fazla vermek istemem hocam. Kasayı da çok beğendim Lancool 3'ten şikayetlerim var düzenleme ve çalışma rahatlığı konusunda.

İyi Sosyaller. Galahad 360 sıvı soğutucumu elime aldığımdan ötürü yeni bir sıvı soğutucu almak istiyorum. Kasam şu an LANCOOL II'i ancak yakında V3000px Plus'a geçme planım var. Olabildiğince büyük bir sıvı soğutma önerebilir misiniz? Önceliğim 420 ve 480mm ancak olmazsa 360 da alırım. Bütçe gerekirse 8.000'e kadar esner bu arada. Ekranlı olursa daha iyi olur.

@BerkayZ87

Sizdeki soğutucunun problemi ne?