Makaleler
5
Selamlar,

Piyasayı bilmediğim için Max 5.000 TL yeterlidir diye düşünüyorum. Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. Mi 14 Ultra'ya geçiş yapacağım uyum sağlarsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Selamlar,

Piyasayı bilmediğim için Max 5.000 TL yeterlidir diye düşünüyorum. Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. Mi 14 Ultra'ya geçiş yapacağım uyum sağlarsa iyi olur.
Xiaomi saat almanız çok daha doğru olur. Redmi Watch 5 olabilir.

Xiaomi Watch 2'ye çıkar mı bütçe?

Hem WearOS var içinde.

Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla?

Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla.

Samsung saati tam kapasite kullanabilirsiniz. Watch 7 SUPER AMOLED, Watch 6 AMOLED ekranla gelirken Watch 7'nin işlemcisi birazcık daha iyi ayrıca güncelleme desteği olarak daha 7 daha önde olacak minik ekran farkları da var gözle hissedilmez derecede az farklar.

Samsung saati tam kapasite kullanabilirsiniz. Watch 7 SUPER AMOLED, Watch 6 AMOLED ekranla gelirken Watch 7'nin işlemcisi birazcık daha iyi ayrıca güncelleme desteği olarak daha 7 daha önde olacak minik ekran farkları da var gözle hissedilmez derecede az farklar.
Xiaomi Watch 2 yerine Watch 7 tercih edilir mi? Ne özellik sunuyor bunlar? Farkları ne? Sınavda bana yardımcı olur mu bunlar :D ?

Xiaomi Watch 2 yerine Watch 7 tercih edilir mi? Ne özellik sunuyor bunlar? Farkları ne? Sınavda bana yardımcı olur mu bunlar :D?

Sınavda Watch 7 daha yardımcı olur. Fiyatıyla. Ram/depolama aynı ve işlemci olarak yakınlar ve optimize şekildeler. Akıcılık sorunu ikisinde de yaşamazsın.