Bana kalsa Watch 7 ancak telefon Xiaomi olsa Watch 2.Peki Watch 7 vs Watch 2 vs Xiaomi S4 hangisi sizce benim için?
Ama Watch 7 bana daha akıcı geliyor.
Bana kalsa Watch 7 ancak telefon Xiaomi olsa Watch 2.Peki Watch 7 vs Watch 2 vs Xiaomi S4 hangisi sizce benim için?
Peki o mahrum kaldığım özellikleri bir şekilde kullanabilir miyim Xiaomi cihazda?Bana kalsa Watch 7 ancak telefon Xiaomi olsa Watch 2.
Ama Watch 7 bana daha akıcı geliyor.
Hayır. Kullanamıyorsunuz. Samsung’da sizin gün rutininizi falan takip ediyor. Ama yine de bir yolu var mış bunun için.Peki o mahrum kaldığım özellikleri bir şekilde kullanabilir miyim Xiaomi cihazda?
Xiaomi S4 Watch 2'den daha iyi gibi duruyor. Onu alacağım sanırsam.
Sadece gün rutini falan mı? Cihazın atıyorum kalp ritmi ölçme gibi özelliklerini etkilemiyor değil mi?Hayır. Kullanamıyorsunuz. Samsung’da sizin gün rutininizi falan takip ediyor. Ama yine de bir yolu var mış bunun için.
Samsung’da ki ekosistem içim.
Etkilemiyor onları. Gün rutini dediğim daha bir sürü özellik var. Zaten düzelmiş hata. Sorunsuz kullanılabiliyor ama güncelleme yapınca.Sadece gün rutini falan mı? Cihazın atıyorum kalp ritmi ölçme gibi özelliklerini etkilemiyor değil mi?
Samsung alırsam neleri kaybedeceğimi, neleri kazanacağımı yazabilme şansınız var mı? Değerlendirme yapmak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.Etkilemiyor onları. Gün rutini dediğim daha bir sürü özellik var. Zaten düzelmiş hata. Sorunsuz kullanılabiliyor ama güncelleme yapınca.
Tabii ki yazarım, ne için kullanılcak genel olarak ona göre değerlendireceğim. Şunu da ekleyeyim Watch 2 daha kısa pil ömrü ama yazılım olarak daha iyi S4 yazılım kötü (HyperOS) batarya olarak müthiş. Ama bildiğimiz HyperOS değil, Android tabanlı değil yani.Samsung alırsam neleri kaybedeceğimi, neleri kazanacağımı yazabilme şansınız var mı? Değerlendirme yapmak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
S4 kötüymüş biraz evet. Watch 2 alacağım alırsam da biraz gereksiz gibi geldi bana. Onsuz da yaşayabilirim diye düşünüyorumTabii ki yazarım, ne için kullanılcak genel olarak ona göre değerlendireceğim. Şunu da ekleyeyim Watch 2 daha kısa pil ömrü ama yazılım olarak daha iyi S4 yazılım kötü (HyperOS) batarya olarak müthiş. Ama bildiğimiz HyperOS değil, Android tabanlı değil yani.
Samsung Watch 7 ile eşit gibi ama Watch 7 daha iyi. Ama ekosistem yanında Xiaomi daha iyi olur. Bu arada Xiaomi Watch 2 serisi 2023 çıkışlı haberiniz olsun.S4 kötüymüş biraz evet. Watch 2 alacağım alırsam da biraz gereksiz gibi geldi bana. Onsuz da yaşayabilirim diye düşünüyorum.
Hocam Watch 2 Pro 2. elden alınır mı? 6 bin fiyatı 16 ay garantisi var mış.
2023 olunca ne fark eder hocam? 2024, 2025 serisi var mı bu fiyatlarda?Samsung Watch 7 ile eşit gibi ama Watch 7 daha iyi. Ama ekosistem yanında Xiaomi daha iyi olur. Bu arada Xiaomi Watch 2 serisi 2023 çıkışlı haberiniz olsun.