Son düzenleme:
Peki o mahrum kaldığım özellikleri bir şekilde kullanabilir miyim Xiaomi cihazda?

Xiaomi S4 Watch 2'den daha iyi gibi duruyor. Onu alacağım sanırsam.
Hayır. Kullanamıyorsunuz. Samsung’da sizin gün rutininizi falan takip ediyor. Ama yine de bir yolu var mış bunun için.

Samsung’da ki ekosistem içim.

Hayır. Kullanamıyorsunuz. Samsung’da sizin gün rutininizi falan takip ediyor. Ama yine de bir yolu var mış bunun için.

Samsung’da ki ekosistem içim.
Sadece gün rutini falan mı? Cihazın atıyorum kalp ritmi ölçme gibi özelliklerini etkilemiyor değil mi?

Etkilemiyor onları. Gün rutini dediğim daha bir sürü özellik var. Zaten düzelmiş hata. Sorunsuz kullanılabiliyor ama güncelleme yapınca.
Samsung alırsam neleri kaybedeceğimi, neleri kazanacağımı yazabilme şansınız var mı? Değerlendirme yapmak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Samsung alırsam neleri kaybedeceğimi, neleri kazanacağımı yazabilme şansınız var mı? Değerlendirme yapmak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
Tabii ki yazarım, ne için kullanılcak genel olarak ona göre değerlendireceğim. Şunu da ekleyeyim Watch 2 daha kısa pil ömrü ama yazılım olarak daha iyi S4 yazılım kötü (HyperOS) batarya olarak müthiş. Ama bildiğimiz HyperOS değil, Android tabanlı değil yani.

Tabii ki yazarım, ne için kullanılcak genel olarak ona göre değerlendireceğim. Şunu da ekleyeyim Watch 2 daha kısa pil ömrü ama yazılım olarak daha iyi S4 yazılım kötü (HyperOS) batarya olarak müthiş. Ama bildiğimiz HyperOS değil, Android tabanlı değil yani.
S4 kötüymüş biraz evet. Watch 2 alacağım alırsam da biraz gereksiz gibi geldi bana. Onsuz da yaşayabilirim diye düşünüyorum :D.

Hocam Watch 2 Pro 2. elden alınır mı? 6 bin fiyatı 16 ay garantisi var mış.

Son düzenleme:
S4 kötüymüş biraz evet. Watch 2 alacağım alırsam da biraz gereksiz gibi geldi bana. Onsuz da yaşayabilirim diye düşünüyorum :D.

Hocam Watch 2 Pro 2. elden alınır mı? 6 bin fiyatı 16 ay garantisi var mış.
Samsung Watch 7 ile eşit gibi ama Watch 7 daha iyi. Ama ekosistem yanında Xiaomi daha iyi olur. Bu arada Xiaomi Watch 2 serisi 2023 çıkışlı haberiniz olsun.