5.000 TL bütçe ile akıllı saat önerisi

Makaleler
5
Selamlar,

Piyasayı bilmediğim için Max 5.000 TL yeterlidir diye düşünüyorum. Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. Mi 14 Ultra'ya geçiş yapacağım uyum sağlarsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Piyasayı bilmediğim için Max 5.000 TL yeterlidir diye düşünüyorum. Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. Mi 14 Ultra'ya geçiş yapacağım uyum sağlarsa iyi olur.
Watch 6 bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar,

Xiaomi saat almanız çok daha doğru olur. Redmi Watch 5 olabilir.

Xiaomi Watch 2'ye çıkar mı bütçe?

Hem WearOS var içinde.

Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla?

Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla.

Samsung saati tam kapasite kullanabilirsiniz. Watch 7 SUPER AMOLED, Watch 6 AMOLED ekranla gelirken Watch 7'nin işlemcisi birazcık daha iyi ayrıca güncelleme desteği olarak daha 7 daha önde olacak minik ekran farkları da var gözle hissedilmez derecede az farklar.

Xiaomi Watch 2 yerine Watch 7 tercih edilir mi? Ne özellik sunuyor bunlar? Farkları ne? Sınavda bana yardımcı olur mu bunlar ?

Xiaomi Watch 2 yerine Watch 7 tercih edilir mi? Ne özellik sunuyor bunlar? Farkları ne? Sınavda bana yardımcı olur mu bunlar ?

Sınavda Watch 7 daha yardımcı olur. Fiyatıyla. Ram/depolama aynı ve işlemci olarak yakınlar ve optimize şekildeler. Akıcılık sorunu ikisinde de yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…