Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #11 Afterbyte dedi: Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla? Genişletmek için tıkla... Xiaomi kullanıyorsunuz o yüzden önerdimben. Watch 7 daha iyi ama Samsung ekosistemi ile daha iyi olur.
Afterbyte dedi: Bütçe çıkar ancak Watch 7, ile 6 arasında ne fark var? Samsung saati tam kapasite kullanabilir miyim? Xiaomi Watch 2 daha mı iyi bu modellere kıyasla? Genişletmek için tıkla... Xiaomi kullanıyorsunuz o yüzden önerdimben. Watch 7 daha iyi ama Samsung ekosistemi ile daha iyi olur.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Mayıs 2025 #12 Asily dedi: Xiaomi kullanıyorsunuz o yüzden önerdimben. Watch 7 daha iyi ama Samsung ekosistemi ile daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fark yaratır mı peki? Watch 7 daha iyi gözüktü gözüme.
Asily dedi: Xiaomi kullanıyorsunuz o yüzden önerdimben. Watch 7 daha iyi ama Samsung ekosistemi ile daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fark yaratır mı peki? Watch 7 daha iyi gözüktü gözüme.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #13 Afterbyte dedi: Fark yaratır mı peki? Watch 7 daha iyi gözüktü gözüme. Genişletmek için tıkla... Fark olur tabii ki. Mesela benim Samsung saatimde Samsun'a bağlayınca çok fark oluyordu. Mesela bazı özellikler olmuyor antrenman sayısı az oluyordu.
Afterbyte dedi: Fark yaratır mı peki? Watch 7 daha iyi gözüktü gözüme. Genişletmek için tıkla... Fark olur tabii ki. Mesela benim Samsung saatimde Samsun'a bağlayınca çok fark oluyordu. Mesela bazı özellikler olmuyor antrenman sayısı az oluyordu.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Mayıs 2025 #14 Asily dedi: Fark olur tabii ki. Mesela benim Samsung saatimde Samsun'a bağlayınca çok fark oluyordu. Mesela bazı özellikler olmuyor antrenman sayısı az oluyordu. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Watch 2 vs Samsung Watch 7 hangisi daha iyi hocam peki? Atıyorum Xiaomi alırsam ne kaybederim Samsung alırsam ne kaybederim?
Asily dedi: Fark olur tabii ki. Mesela benim Samsung saatimde Samsun'a bağlayınca çok fark oluyordu. Mesela bazı özellikler olmuyor antrenman sayısı az oluyordu. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Watch 2 vs Samsung Watch 7 hangisi daha iyi hocam peki? Atıyorum Xiaomi alırsam ne kaybederim Samsung alırsam ne kaybederim?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #15 Afterbyte dedi: Xiaomi Watch 2 vs Samsung Watch 7 hangisi daha iyi hocam peki? Atıyorum Xiaomi alırsam ne kaybederim Samsung alırsam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... Xiaomi alırsanız özellik kaybedersiniz ekosistem kazanırsınız. Samsung'da Galaxy AI kazanırsınız ekosistem kaybedersiniz.
Afterbyte dedi: Xiaomi Watch 2 vs Samsung Watch 7 hangisi daha iyi hocam peki? Atıyorum Xiaomi alırsam ne kaybederim Samsung alırsam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... Xiaomi alırsanız özellik kaybedersiniz ekosistem kazanırsınız. Samsung'da Galaxy AI kazanırsınız ekosistem kaybedersiniz.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Mayıs 2025 #16 Asily dedi: Xiaomi alırsanız özellik kaybedersiniz ekosistem kazanırsınız. Samsung'da Galaxy AI kazanırsınız ekosistem kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'de ekosistem faydası var mı?
Asily dedi: Xiaomi alırsanız özellik kaybedersiniz ekosistem kazanırsınız. Samsung'da Galaxy AI kazanırsınız ekosistem kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'de ekosistem faydası var mı?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #17 Afterbyte dedi: Xiaomi'de ekosistem faydası var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, Samsung'un ve Apple'ın ekosistemi kadar iyi değil ama yine de var. Eğer Samsun'a geçerseniz kesinlikle düşünmeden Watch 7 alın.
Afterbyte dedi: Xiaomi'de ekosistem faydası var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, Samsung'un ve Apple'ın ekosistemi kadar iyi değil ama yine de var. Eğer Samsun'a geçerseniz kesinlikle düşünmeden Watch 7 alın.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Mayıs 2025 #18 Asily dedi: Evet, Samsung'un ve Apple'ın ekosistemi kadar iyi değil ama yine de var. Genişletmek için tıkla... Xiaomi saat daha uyumlu gibi duruyor.
Asily dedi: Evet, Samsung'un ve Apple'ın ekosistemi kadar iyi değil ama yine de var. Genişletmek için tıkla... Xiaomi saat daha uyumlu gibi duruyor.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #19 Afterbyte dedi: Xiaomi saat daha uyumlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yani Watch 7 daha iyi ancak telefondan dolayı Xiaomi.
Afterbyte dedi: Xiaomi saat daha uyumlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yani Watch 7 daha iyi ancak telefondan dolayı Xiaomi.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Mayıs 2025 #20 Asily dedi: Yani Watch 7 daha iyi ancak telefondan dolayı Xiaomi. Genişletmek için tıkla... Peki Watch 7 vs Watch 2 vs Xiaomi S4 hangisi sizce benim için?
Asily dedi: Yani Watch 7 daha iyi ancak telefondan dolayı Xiaomi. Genişletmek için tıkla... Peki Watch 7 vs Watch 2 vs Xiaomi S4 hangisi sizce benim için?