Turkmen

Başarılı
Mevcut cihazımı 512 GB ile değiştireceğim. Arkadaşım 17 Pro Max'e geçiyor. Sanırım üste 5.000 TL gibi bir rakam vermeyi planlıyorum. Henüz netleştirmedik. Sizce uygun mudur?

İkimizin cihazında da nokta çizik yok, 15 Pro.

Benim batarya devri 89'da, onun 87'de.

Mevcut cihazımı 512 GB ile değiştireceğim. Arkadaşım 17 Pro Max'e geçiyor. Sanırım üste 5.000 TL gibi bir rakam vermeyi planlıyorum. Henüz netleştirmedik. Sizce uygun mudur?

İkimizin cihazında da nokta çizik yok, 15 Pro.

Benim batarya devri 89'da, onun 87'de.
İp 15 pro 512 ye mi geçeceksiniz anlamadım.
O şekil ise değmez bence.

Yani şu an için kalan boş alan 40GB felan.

Evet. bende ki 128 GB, arkadaşta ki 512GB. 17 promax aldı. Boşta duracak. benim cihazda 128Gb.
400GB için 5000tl ve onun döngüsü daha fazla.
Ama buna karışmak kimsenin işi değil eğer fazladan 384GB ihtiyacınız varsa alın.5K olmasaydı zaten 15 Pro uzun ömürlü bir telefon değer derdim.

Depolama alanı yetersiz geliyorsa bana mantıklı gibi geldi. Batarya ne de olsa değişilir ama NAND çipi değişmiş (hafıza dönüşümü yapılmış) iPhone olsa iş sıkıntıydı.

400GB için 5000TL ve onun döngüsü daha fazla.
Ama buna karışmak kimsenin işi değil eğer fazladan 384 GB ihtiyacınız varsa alın. 5K olmasaydı zaten 15 Pro uzun ömürlü bir telefon değer derdim.

Hocam. Rakamı konuşmadık. Ben 5K veririm tarzında kendimce söylüyorum. Yani belki daha az verebilirim. Olay sadece ne kadar fark verilir ya da verilir mi o anlamda

Hocam. Rakamı konuşmadık. Ben 5K veririm tarzında kendimce söylüyorum. Yani belki daha az verebilirim. Olay sadece ne kadar fark verilir ya da verilir mi o anlamda
O zaman mantıklı zaten 15 pro kamera ,fotoğraflar oldukça yer kaplar onun için parası gözünüze gelmiyorsa verin gitsin.