Th3RealKayseriLee
Yetkin
Hocam size depolama önemli ve arkadaşınızla o fiyata anlaştıysanız bence kaçırmayın. %2 pil kaybı bence çok önemli değil.
Hocam size depolama önemli ve arkadaşınızla o fiyata anlaştıysanız bence kaçırmayın. %2 pil kaybı bence çok önemli değil.
Bence düşük fiyat biçilmiş gibi hocam. Bence üstüne 10-11 verirdim. (5K biraz hak geçirmiş gibi oluyor hocam)Henüz rakam konuşmadık hocam.Ben hani 5K versem normal mi? Yoksa fazla mı olur anlamında soruyorum
Bence düşük fiyat biçilmiş gibi hocam. Bence üstüne 10-11 verirdim. (5K biraz hak geçirmiş gibi oluyor hocam)
Cihazlar neler, eğer iki cihazda iPhone 15 Pro'ysa bence kesinlikle değer diyebilirim pil sağlıkları arasında da devasa bir fark yoksa.
Tam anlamadım, şuanda kullandığınız cihaz nedir?Mevcut cihazımı 512 GB ile değiştireceğim. Arkadaşım 17 Pro Max'e geçiyor. Sanırım üste 5.000 TL gibi bir rakam vermeyi planlıyorum. Henüz netleştirmedik. Sizce uygun mudur?
İkimizin cihazında da nokta çizik yok, 15 Pro.
Benim batarya devri 89'da, onun 87'de.