Arkadaşlar maksimum bu fiyata çıkabilirim belki çıkılmaya değer olursa 6000 TL civarını zorlayabilirim. FHD bir monitör istiyorum. Hoparlörü olup olmaması çok önemli değil. IPS panel ve 180hz ve üstü olursa iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Arkadaşlar maksimum bu fiyata çıkabilirim belki çıkılmaya değer olursa 6000 TL civarını zorlayabilirim. FHD bir monitör istiyorum. Hoparlörü olup olmaması çok önemli değil. IPS panel ve 180Hz ve üstü olursa iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Monitör bunu alıp monitör standıda alabilirsiniz.
Monitör standı derken? Ayaklığı için mi diyorsunuz?
Monitör standı derken? Ayaklığı için mi diyorsunuz?
Hayır harici monitör standları örnek.
Ali De Niro
Üstün
24 ekran istiyorsanız benim de önerim 256F olur.
Eğer 27 ekran istiyorsanız 275F de alabilirsiniz (bütçeniz el veriyor),
24 ekran istiyorsanız benim de önerim 256F olur.
Eğer 27 ekran istiyorsanız 275F de alabilirsiniz (bütçeniz el veriyor),
FPS oyunları oynuyorsa 27 çok geliyor hocam. Tryhard oyun oynamam diyorsa 27 daha ideal.
Hangi oyun türünü oynayacaksınız hocam?Bu model çok öneriliyor evet.
Va almak istersem bu nasıldır?
FPS de hikayeli oyunlar da oynuyorum. Her türden var biraz.FPS oyunları oynuyorsa 27 çok geliyor hocam. Tryhard oyun oynamam diyorsa 27 daha ideal.
Hangi oyun türünü oynayacaksınız hocam?
FPS de hikayeli oyunlar da oynuyorum. Her türden var biraz.
O zaman IPS panel daha iyi olur sizin için. VA panel genelde dizi film için TN panel tryhard FPS oyuncuları için. IPS panel ikisinin ortası.
Şu an kullandığım TN panel ama gerçekten 5 yıldır kullanıyorum ve ölmek üzere. IPS daha iyi olur diyorum bende ama 240hz de fps oyunları için çok iyi olabilir kararsız kaldım. Bu attığım model VA panelde oyun oynanmaz mı diyorsunuz?O zaman IPS panel daha iyi olur sizin için. VA panel genelde dizi film için TN panel tryhard FPS oyuncuları için. IPS panel ikisinin ortası.
Son düzenleyen: Moderatör: