Bütçe
5.000 TL
Yer
Vasternorrlands Lan, Sweden
Avuç içimin başlangıcından orta parmak ucuma kadar olan mesafe 20 cm. Şu anda elimdeki mouse küçük olduğu için yarı claw, yarı palm tarzı bir tutuş kullanıyorum, ancak bu hiç rahat gelmiyor. Full palm grip bir mouse benim için çok daha konforlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz olmasını da istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mevcut kullandığım mouse: Razer DeathAdder Essential.

Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı?

Avuç içimin başlangıcından orta parmak ucuma kadar olan mesafe 20 cm. Şu anda elimdeki mouse küçük olduğu için yarı claw, yarı palm tarzı bir tutuş kullanıyorum, ancak bu hiç rahat gelmiyor. Full palm grip bir mouse benim için çok daha konforlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz olmasını da istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mevcut kullandığım mouse: Razer DeathAdder Essential.

Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı?
Hocam güzel bir mouse. Ancak sizin eliniz için çok küçük gelmez mi? Bence biraz daha büyük bir şey bakın. 20 cm nasıl oluyor ben anlamadım😅.

Aklıma geldi Deathaddler V3 pro'da bakabilirsin. Scroll sorunu var diyolar ama scroll hata verirse en kötü garantiye gönderirsin.
Scroll hata vermese bile 5.5K'lık bir mouse ASLA değil. Para kaybı.

Sanırım en mantıklısı Pwnage. Teşekkür ederim.
Evet, Pwnage olabilir.

Lamzu Paro da mantıklı.

Waizowl da olabilir.

Son düzenleme:

Evet, Pwnage olabilir.

Lamzu Paro da mantıklı.
Ele uyan bi boyutta fare bulmak zor. Paro'nun boyutunu bilmiyorum net bir şey diyemem. O bütçede daha iyileri olsa da ele uymuyosa o fareler malesef bi anlamı kalmıyor.

Evet, Pwnage olabilir.

Lamzu Paro da mantıklı.

Waizowl da olabilir.
Bu ufak gelir. Baya ufak gelir.

Evet, Pwnage olabilir.

Lamzu Paro da mantıklı.

Önerin için teşekkür ederim. Önerdiğiniz mouse 120 mm. Açıkcası en önemli kriterim uzunluğu. Çünkü elim fareden baya taşıyor. Bileğim zemine değmesi beni çok rahatsız ediyor.

Ele uyan bi boyutta fare bulmak zor. Paro'nun boyutunu bilmiyorum net bir şey diyemem. O bütçede daha iyileri olsa da ele uymuyosa o fareler malesef bi anlamı kalmıyor.

Bu ufak gelir. Baya ufak gelir.

En önemli kriter benim için boyutu açıkçası.

Screenshot_2025-06-22-19-36-08-267_com.android.chrome.webp

Boyutlar böyle. En mantıklısı Pwnage. Ama ne olursa olsun Deathadder V3 Pro önermiyorum. Her yeri başlı başına bir sorun, saatli bomba gibi fare. Teknolojisi de eski. Az daha koyulup Pwnage alınır onun yerine.