Düğün hediyesi olarak Samsung UE 65DU7000 televizyonum var. Baba evinde de Samsung kullandığım ve işletim sistemi çok kısıtlayıcı olduğu için bir TV Box almayı düşünüyorum.
Tarayıcı üzerinden dizi-film izleme
Uygulamalar (Netflix/Prime v.s) üzerinden dizi film izleme
Zamanında 4K/BluRAY arşivi yapmıştım onları izleme
İlerde (belki) IP TV kullanma
Gibi amaçlarda kullanacağım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Düğün hediyesi olarak Samsung UE 65DU7000 televizyonum var. Baba evinde de Samsung kullandığım ve işletim sistemi çok kısıtlayıcı olduğu için bir TV Box almayı düşünüyorum.
Tarayıcı üzerinden dizi-film izleme
Uygulamalar (Netflix/Prime v.s) üzerinden dizi film izleme
Zamanında 4K/BluRAY arşivi yapmıştım onları izleme
İlerde (belki) IP TV kullanma
Gibi amaçlarda kullanacağım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mi box 3. Nesil yeni çıktı. 2gb ram hala küfür gibi gelsede stabilitesini korur. Daha üst seviye istiyorum dersen homatics box r 4k plus tercih edilebilir.
Mi box 3. Nesil yeni çıktı. 2gb ram hala küfür gibi gelsede stabilitesini korur. Daha üst seviye istiyorum dersen homatics box r 4k plus tercih edilebilir.
Mart ayından beri kullanıyorum. Geliştirici ayarlarından performans modunu açınca daha iyi çalışıyor. Ama oyun oynatmaz (kendi içindeki play storun oyunları)
Daha iyi işlemci ve GPU, sık güncellemeler, ses kontrolü yapabilen kumanda, daha hızlı arayüz, 4K 60FPS desteği,Android 12 ile gelmesi, bunlar + olanlar - olarak USB girişi olmaması ve biraz daha pahalı olması.
Daha iyi işlemci ve GPU, sık güncellemeler, ses kontrolü yapabilen kumanda, daha hızlı arayüz, 4K 60FPS desteği,Android 12 ile gelmesi, bunlar + olanlar - olarak USB girişi olmaması ve biraz daha pahalı olması.
GPU farkı sayesinde 4K 60FPS video izleyebilirsiniz, Mi Box 3.nesil 4K 30 FPS verebiliyor en fazla, uzun süreli kullanımda hız farkı da belli olacaktır.