Bütçe
5.000 TL

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. 3-4 ay önce LS2 marka bir kask aldım, orada kafama oluyordu hatta XL almışım. İlk defa kask aldığım için hiç bakmadım boyutuna falan.
Orada kafama oldu diye herhalde bana göredir dedim de motorun üstündeyken ipini bağlasam bile kafamdan uçacakmış gibi oluyor, çenemden yukarı kayıyor daha doğrusu.
Bir de full açılıp kapanabilen kask türüymüş, her yerinde bir şey var ona da dikkat etmemiştim. Şimdi öyle bir şey istemiyorum, sade bir şey olsun tercihen siyah olmasını isterim, vizörü vb.

Ve sanırım boyut olarak da ne seçeceğimi bilmiyorum, yine aynı durum yaşansın istemiyorum.

LS2 Stream 2 al, rapid gibi damacana plastiği değil içindeki köpük. Ben de kullanıyorum Stream 2, memnunum da hiç korumasını denemek nasip olmadı, inşallah da olmaz :)

LS2 Stream 2 al, rapid gibi damacana plastiği değil içindeki köpük. Ben de kullanıyorum Stream 2, memnunum da hiç korumasını denemek nasip olmadı, inşallah da olmaz :)
Hocam buda ağır bir şeye benziyor ve sanırım çene açılır kask. Çene açılır olmasını istemiyorum. Extra olarak Scorpion Exo-391, HJC C10 / C70. nasıldır?

Hayır çene açılır değil hacı. 2024 sonunda aldım o zamanlar fiyatına göre en iyisi buydu motosiklet forumda önermişti kullananlar. Diğer dediklerin hakkında hjc hakkında bilgim yok maalesef. Ancak exo 391i kullanıp kaza yapan ve yüzünde kırıklar oluşan bir arkadaş vardı ndüşük hızlarda Technopat'ta mıydı motosiklet forumda mıydıo hatırlamıyor o yüzden onu tavsiye etmiyorum. Stream 2 bütçen için en iyisi ama denemeden alma çünkü bu modelde normal ebatlara göre biraz farklı büyük müydü küçük müydü hatırlayamadım valla alalı çok oldu.
Hocam buda ağır bir şeye benziyor ve sanırım çene açılır kask. Çene açılır olmasını istemiyorum. Extra olarak Scorpion Exo-391, HJC C10 / C70. nasıldır?

Son düzenleme:
Stream 2 kullanıyorum. Rapid kullandım daha öncede. Stream açık ara çok farklı. O yüzden stream 2 al bak keyfine. Bulunduğun şehirde ki motorcularda beden dene. Motorcuya gitmeden sitesinden ve A101'den fiyatlara bak. Çok fark yoksa motorcudan alırsın. Kask kafana tam otursun çünkü kullandıkça genişliyor. Mat rengide çok çiziliyor ve çizik belli ediyor. Ben tekrar alacak olsam parlak alırdım.

Stream 2 kullanıyorum. Rapid kullandım daha öncede. Stream açık ara çok farklı. O yüzden stream 2 al bak keyfine. Bulunduğun şehirde ki motorcularda beden dene. Motorcuya gitmeden sitesinden ve A101'den fiyatlara bak. Çok fark yoksa motorcudan alırsın. Kask kafana tam otursun çünkü kullandıkça genişliyor. Mat rengide çok çiziliyor ve çizik belli ediyor. Ben tekrar alacak olsam parlak alırdım.

Evet daha iyi bu. Rapid kafasına peluş pikaçu geçirip drift l sürüp rollenen kızların kaskı tam. Beyinleri yok zaten onların Rapid işlevsiz zaten tam onlara göre:)