Ethem Efe
Üstün
Bu konular hakkında çok bir bilgim yok. Güncel olarak elimdeki router veya modem hangisi, bilmiyorum. 2.4 destekliyor sadece ve bayağı kötü çekim mesafesi. Bu cihazı direkt kullanmak istemiyorum. Sanırım ne aldığıma göre bridge modu ile yeni alacağım ve güncel olanı birbirine falan bağlamam gerekebiliyormuş. Bunu yapmak istemiyorum ben, kısaca ne yapmam lazım?
Birisine sordum, şunu alsanız yeterli dedi. Direkt olarak DSL kablosunu takıp çalıştırabilirmişim.
Bu arada modem evin en uç kısmında falan, internet mesafesi iyi olursa güzel olur. Gerçi eğer istenilen performans olmazsa 2-3 metrelik bir CAT 5 kablosu alıp güncel modemden Keenetic'e takıp router olarak internet dağıtımı da yapabilirsin dedi sanırım.
www.akakce.com
Birisine sordum, şunu alsanız yeterli dedi. Direkt olarak DSL kablosunu takıp çalıştırabilirmişim.
Bu arada modem evin en uç kısmında falan, internet mesafesi iyi olursa güzel olur. Gerçi eğer istenilen performans olmazsa 2-3 metrelik bir CAT 5 kablosu alıp güncel modemden Keenetic'e takıp router olarak internet dağıtımı da yapabilirsin dedi sanırım.
Keenetic KN-2112-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic KN-2112-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic KN-2112-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: