Wraith, araştırmalarım sonucunda pek güven vermedi. Sitelerinde sadece olumlu yorum var ve bozulma durumunda arkada duracak kimse yok, bu yüzden Superlight 2 almayı düşünüyorum. Klavyem de Logitech. Şu anda 5.400 TL civarında satılıyor. Almaya değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Wraith ürünleri genelde kaliteli olur ama ithal ettikleri için ve ithal ettikleri ürünler genelde çin olduğu için bi sıkıntı yaşarsanız aksiyon almaları çok uzun sürüyor. Genelde değişim değil tamir yoluna gidiyorlar parça yoksa da beklemesi falan cabası.Wraith, araştırmalarım sonucunda pek güven vermedi. Sitelerinde sadece olumlu yorum var ve bozulma durumunda arkada duracak kimse yok, bu yüzden Superlight 2 almayı düşünüyorum. Klavyem de Logitech. Şu anda 5.400 TL civarında satılıyor. Almaya değer mi?
kxy
Becerikli
Wraith, araştırmalarım sonucunda pek güven vermedi. Sitelerinde sadece olumlu yorum var ve bozulma durumunda arkada duracak kimse yok, bu yüzden Superlight 2 almayı düşünüyorum. Klavyem de Logitech. Şu anda 5.400 TL civarında satılıyor. Almaya değer mi?
Alınabilir. Eger urunde bir sorun yasanirsa Wraith gayet yardimci oluyor. Keyfi iade yapmiyorlar sadece. Wraith'ten almak istemezsen Meyer biraz daha ilgili.
Fiyatını hak eden bir mouse değil.
kxy
Becerikli
5.000 TL bandinda alinabilir kalıyor. Maya X gibi mouselardan cok farki yok, ayni fiyattayken dusunulebilir. Yanlis bilmiyorsam ama kaplama kalitesi bir hayli geride GPX'in. Fazla tecrubem olan bir mouse degil. Elime 1 veya 2 kez değmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör:
5.000 TL verdiğim bir farede coating sorunları olmamalı. Yine pek bir albenisi yok.5000 bandinda alinabilir kalıyor, Maya X gibi mouselardan cok farki yok ayni fiyattayken dusunulebilir. Yanlis bilmiyorsam ama kaplama kalitesi bir hayli geride GPX'in.
kxy
Becerikli
5.000 TL verdiğim bir farede coating sorunları olmamalı. Yine pek bir albenisi yok.
Ben de Maya X oneriyorum zaten her halukarda GPX yerine. İstemeyen kişiye de zorla aldırtamıyoruz ama.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-