ardabekts

Üyecik
Wraith, araştırmalarım sonucunda pek güven vermedi. Sitelerinde sadece olumlu yorum var ve bozulma durumunda arkada duracak kimse yok, bu yüzden Superlight 2 almayı düşünüyorum. Klavyem de Logitech. Şu anda 5.400 TL civarında satılıyor. Almaya değer mi?

Wraith, araştırmalarım sonucunda pek güven vermedi. Sitelerinde sadece olumlu yorum var ve bozulma durumunda arkada duracak kimse yok, bu yüzden Superlight 2 almayı düşünüyorum. Klavyem de Logitech. Şu anda 5.400 TL civarında satılıyor. Almaya değer mi?
Wraith ürünleri genelde kaliteli olur ama ithal ettikleri için ve ithal ettikleri ürünler genelde çin olduğu için bi sıkıntı yaşarsanız aksiyon almaları çok uzun sürüyor. Genelde değişim değil tamir yoluna gidiyorlar parça yoksa da beklemesi falan cabası.

Alınabilir. Eger urunde bir sorun yasanirsa Wraith gayet yardimci oluyor. Keyfi iade yapmiyorlar sadece. Wraith'ten almak istemezsen Meyer biraz daha ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 bandinda alinabilir kalıyor, Maya X gibi mouselardan cok farki yok ayni fiyattayken dusunulebilir. Yanlis bilmiyorsam ama kaplama kalitesi bir hayli geride GPX'in.
5.000 TL verdiğim bir farede coating sorunları olmamalı. Yine pek bir albenisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör: