Bütçe
5.500 TL

946

Uzman
Anakartım 6000 MHz'e kadar desteklemekte. EXPO olması şart. Patriot Viper dışındaki önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım 6000 MHz'e kadar desteklemekte. EXPO olması şart. Patriot Viper dışındaki önerilerinize açığım.

1757070695118.webp

Bende Corsair Vengeance var güzeller. 6000 MHz CL36 ama. Ama CPU-Z'de 6000 MHz CL30 diyor nasılsa.

5200MHz versiyonları kullanmıştim fakat çok kararlı değillerdi, tekrar Corsair tercih etmeyi düşünmüyorum bu yüzden, öneriniz için teşekkürler.

Marka nasıldır acaba? İlk kez duyuyorum.

5200MHz versiyonları kullanmıştim fakat çok kararlı değillerdi, tekrar Corsair tercih etmeyi düşünmüyorum bu yüzden, öneriniz için teşekkürler.

Marka nasıldır acaba? İlk kez duyuyorum.

Çip olarak: SK Hynix A ve marka olarak iyidir. Lexar çoğu kişinin tercihi sayılır, ancak marka güven vermiyorsa G.Skill, Kingston, Crucial veya Corsair gibi markalara yönelebilirsiniz.

Zaten Patriot harici minimum 5500 bandında satılıyor şu anda, ben de 6000 c28 önereyim, Hynix A bu kitler de, bütçe çıkarsa alırsın. Ama sadece EXPO açacaksan 6000 c30 yeterli gelir, manuel ayarlama yapmam dersen.

Anakart marka model verir misin bir de, o da önemli. Anakart ve işlemci @946

Bütçe dahilinde bakabilirsin. Manuel uğraşırım dersen bu kitler daha uygun. Sadece EXPO açacaksan 6000 c30 en ucuz kiti al.